Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezt a C-vitamint lehet fogyasz...

Ezt a C-vitamint lehet fogyasztani?

Figyelt kérdés

Összetevők:

100% aszkorbinsav (L-aszkorbinsav)

Az aszkirbonsav a C-vitamin kémiai el-nevezése. Az egyik legfontosabb antioxidánsokról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a káros szabad gyökök kialakulását. A mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani.

Felhasználható sütéshez (tésztákhoz,kenyerekhez) tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz)

Az aszkorbinsav befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását.

Adagolás:

1 mokkáskanál - 1000mg

Por alakú, és egy tasakban van. Féltem kipróbálni, mert azt írta sütéshez és tartósítószerként használjuk. Én tettem a vízbe és nagyon keserű íze lett, nem tudtam meginni. Anyám azt mondta, hogy öntsem ki, nehogy hasmenésem legyen tőle. Ilyesmi: [link]

Ez fogyasztható, hogy ha vízbe teszem, nem lesz tőle bajom? Most nincs otthon kapszula és ezt találtam ki a helyetesítésére. Szerintetek jó lesz?

2016. szept. 23. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyet iszok, inkább savanyú, mint keserű nem? :D Én rakok édesítőt a vizbe meg ilyet és olyan íze van mint a limonádénak, imádom.
2016. szept. 23. 19:45
 2/5 A kérdező kommentje:
És letudnád írni, hogy mennyi C-vitaminhoz, mennyi vizet és mennyi édesítőt raksz?
2016. szept. 24. 07:38
 3/5 anonim ***** válasza:
1 kávéskanálhoz kb 10 db ilyen tablettásat, de én édesszájú vagyok, ez mindenkinek más, te tudod pl h mennyi cukorral szereted a limonádét.
2016. szept. 24. 08:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs a kérdésért de hol lehet ilyet venni máshol? Sparban vagy valami ilyesmi helyen nem lehet? 100x olcsóbb mint a dobozos c vitaminok.
2016. szept. 24. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
biobolt
2016. szept. 24. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!