Ezt a C-vitamint lehet fogyasztani?
Összetevők:
100% aszkorbinsav (L-aszkorbinsav)
Az aszkirbonsav a C-vitamin kémiai el-nevezése. Az egyik legfontosabb antioxidánsokról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a káros szabad gyökök kialakulását. A mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani.
Felhasználható sütéshez (tésztákhoz,kenyerekhez) tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz)
Az aszkorbinsav befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását.
Adagolás:
1 mokkáskanál - 1000mg
Por alakú, és egy tasakban van. Féltem kipróbálni, mert azt írta sütéshez és tartósítószerként használjuk. Én tettem a vízbe és nagyon keserű íze lett, nem tudtam meginni. Anyám azt mondta, hogy öntsem ki, nehogy hasmenésem legyen tőle. Ilyesmi: [link]
Ez fogyasztható, hogy ha vízbe teszem, nem lesz tőle bajom? Most nincs otthon kapszula és ezt találtam ki a helyetesítésére. Szerintetek jó lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!