Te elmennél gyúrni ilyen sz*r tanítás mellett? 16F
Szóval.7:45-kor kezdődnek az órák,ezzel semmi baj.De mivel ez az egész tanítás gyötrelem ezért 8 órám van zsinórba 4x.(Hétfőtől csütörtökig) Ezzel a 8 órával az a baj hogy olyat is tanulunk amit r*hadtul nem kéne.És emiatt pluszba lefáraszt.3-kor végzek.Ha mennék edzeni akkor kb 3:20-kor kezdenék el (így érnék oda) majd tegyük fel először edzek 1 órát.Ugye ekkor már 4:20 óra lesz.Kimegyek a buszvégre kb 4:40,majd 4:50-el go home.De egy órás az út.Szóval úgy nagyon durván 6-ra érnék haza.
Ezután ugye megtanulnék stb,de már reggel kelhetek is fél 6-kor.(6:15-ös busszal járok be)
Te bevállalnád?
Én bevállalnám,csak muterom nem hiszem hogy engedné mivel tanulás rovására menne.(Muterom szerint)Pedig szerintem nem.
Ez alatt a nyár alatt rengeteget változtam.Már azt is bánom ha beteg vagyok mert úgy kéne matekot csinálnom hogy nem értem ugye..
Vagy hogy vegyem rá muterom?
Válaszokat előre is köszönöm!
Minden nap 6 fele kelek,7:06-os busszal megyek,suli előtt általában megcsinálom a kajámat,elkészülök stb..
Minden nap 8-9 óra,majd utána érek be a terembe olyan délután 3-4 fele,majd ott vagyok minimum 1,5-2 órát,és úgy megyek ki a buszhoz ,majd haza. Pihenek 1 órát,elkezdek tanulgatni,majd pácolom a húst másnapra,majd minden kezdődik előről. :)
nekem heti 32-33 órám volt kb, persze ebből legalább 5-6 órát ellógtunk, el kell intézni az igazolást a felesleges barom órákhoz aztjóvan:)
8.,9. óra tesi = aki akar focizik, aki nem az ül, legalább pár kondigép lehetett volna a nyüves suliban ha már kell a heti 5tesi
Uhh,köszi a válaszokat.Azt hiszem "felkötőm" a gatyám:D
mert konkrétan az "én napjaim" sokkal de sokkal könnyebbek mint a válaszolóké.Rinyálok itt b*zdmeg :'D
Egyébként igen,ez a 40 óra egy héten kötelező.És kegyetlen:"D nem a 8 óra a kegyetlen,hanem amit tanítanak.. egyébként infót tanulok,és a kémiát úgy tanuljuk mintha vegyésznek mennék vagy én nemtudom.
Mégegyszer köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!