Ha edzés alattnem szedek multivitamint az baj?
Figyelt kérdés
heti 4x edzek, tömegnövelőt szedek2016. szept. 20. 20:12
1/7 likebike válasza:
Edzés alatt minek kéne?Reggel beveszed és kész.Ja és máskor ne vegyél tömegnövelőt!
2/7 likebike válasza:
Ja én vagyok az idióta...
A helyedben én inkább hallgatnék,mert olvasni se tudsz,rajta van a dobozon,mikor kell bevenni a multivitamint meg tudnád,hogy nem kell 20.000Ft-os ízesített kristálycukor.De igen,én vagyok a hülye...
3/7 likebike válasza:
Miért lenne baj,leesik rólad az izom vagy mi?Amúgy jumbót iszol,nem?Mert annak az kerül 20.000Ft-ba,kb.4kg.Meg amúgy sem kell tömegnövelő,mert 100g/15g fehérje van benne meg 80g cukor.
4/7 likebike válasza:
Nagyon megéri,tudom.Ja és kivehetted volna a válaszomból,hogy nem baj,ha edzés alatt nem veszel be:"Reggel beveszed és kész".Meg rajta írja a dobozon is.
5/7 A kérdező kommentje:
Biotech USA-bol veszem és hidd el mióta szedem a port sokat fejlődtem. Minden normális aki szeretné hogy izmosodjon az tömegnövelőzik, aki meg kényeskedik hogy "jajj cukor van benne fúj,egészségtelen szemét" az vékony marad. És az edzés alatt nem azt értem hogy emelem a kilókat és beveszek 2 kapszulát hanem "edzés időszak alatt" ha igy jobban tetszik, tudom reggel kell bevenni nem edzés közbe. De látom nem kaptam értelmes választ mindegy is én itt lezártam túlzottan nem érdekel és ha tudom hogy ennyi lángész van itt fel se teszem a kérdést
2016. szept. 20. 22:09
6/7 likebike válasza:
Te tényleg hülye vagy....Szerinted arra értettem,hogy guggolás közben veszed be a kapszulákat vagy mi a sz@r?Amúgy meg gondolom rádjött jó sok zsír,de mindegy,a te bajod.Nem kell tömegnövelő,mert drága és a kalóriát be tudod vinni kajából is,100g mogyoró/650kca.Tömegnövelő nélkül is lehetsz izmos,jó étrenddel és kemény edzéssel.Szóval te kéne olvass egy picit,lángész.
7/7 anonim válasza:
Aki szeretné, hogy izmosodjon, az tömegnövelőzik :D Miért, abban valami misztikus izomfejlesztő van? :D Az csak kalóriát ad (az inzulinemelésen s egyéb hátrányos dolgokon kívül), azt pedig, hiszed vagy nem, elég könnyen be lehet vinni, ha az ember tud enni. Szerinted kényeskedés, hogy jaj cukor. Én inkább egészségtudatosságnak mondom, de akkor az nem kényeskedés, hogy nem tudsz enni, mint egy fogyózó tinilány, aki 500-zal jóllakik pukkadásig egész napra s nem, nem tud enni...? (Betegsége is lehet, de most nem erről van szó, hanem az éhség nélküli evésről, amit azért le lehet zavarni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!