21/31 anonim válasza:
Ez a gyerek tipikusan az aki képeken nagynak néz ki, de az utcán felvenne egy pulcsit meg se mondanád rá, hogy valaha edzett.
22/31 Cortez70 válasza:
Én írtam mit gondolok és nem rólam van szó. Leszarom most már.
23/31 anonim válasza:
Attól ez a srác lazán hozható naturalba, kicsit se nagy, max a képen úgy van beállva, hogy nagynak tűnjön. Vagy ps
24/31 Cortez70 válasza:
Mégsem néz ki így egyikőtök sem gyerekek. Csak duma van.
26/31 Cortez70 válasza:
De herold pont nem ugatott be. Akik fikáztak itt azok meg nem néznek ki így sem.
27/31 anonim válasza:
Szóval ha Herold mondja, hogy elérhető akkor igazat adsz mert elérte, de ha mi mondjuk akkor nem elérhető mert mi nem értük el? Ilyen fogyatékos logikád hogy lehet?
28/31 anonim válasza:
Én nem fikáztam senkit, vagy az fikázás neked, hogy azt mondtam, hogy lazán elérhető? Ha Herold elérte 2 év alatt akkor nem könnyű natural forma?
29/31 Cortez70 válasza:
Én bírom heroldot, de így leszálkásitva neki sem lenne ilyen válla. Belaposodna. Ennyit a logikáról töki.
30/31 anonim válasza:
Megnézted a videót?Ott egyáltalán nincs hatalmas válla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!