Hozható naturalban?
2016. aug. 10. 17:30
1/9 anonim válasza:
Fhi ba*us hat ez évek munkája lenne meg koxal is 😯 nem akarlak elkeseríteni , de az ilyen formahoz vagy rohadt jonak kene lennie a genetikadnad vagy marad a dopping. 😉
4/9 anonim válasza:
Az elején még az hittem, hogy viccelődik, de utána láttam, hogy komolyan gondolja... :D
6/9 anonim válasza:
De ezeket a gyakorlatokat honnan a bánatból szedi? Bicepsz nyomás drága Istenem..
7/9 anonim válasza:
A videózással a szórakoztatás a célja ennek az embernek? Mert akkor tényleg vicces.
8/9 Kenzo Tenma válasza:
Necces :D
De amúgy ijesztő, hogy ezt ő komolyan gondolja.
9/9 anonim válasza:
Csak beletekergettem. Manapság már nehéz megállapítani, hogy valódi elmebeteg-e, de valószínűleg csak negatív népszerűségre gyúr, bár akkor ez esetben sem stimmel vele valami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!