Hozható naturálban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy Vin Diesel forma hozható naturálban?
2016. jún. 16. 13:53
2/12 likebike válasza:
Hát...attól függ,melyik.Mert van ennél durvább formája is,na azt már nem lehet.De amit az előző mutatott,azt simán hozhatod naturálba,még ennél messze jobbat is.A kajádtól,edzésedtől,genetikádtól,pihenésedtől függ,mit tudsz kihozni magadból.
5/12 likebike válasza:
Nem tudom,őszintén,csak gondoltam,biztos volt ennél jobb is pl.filmforgatások alatt.De lehet tévedtem akkor.Mindenképp hozható az a forma,amit mutatott az #1.
6/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
9/12 A kérdező kommentje:
A lenyeg,hogy probaltok viccesek lenni. Tobb-kevesebb sikerrel
2016. jún. 16. 15:54
10/12 anonim válasza:
Hulye kérdés, hulye válsz. Egy képet lusta voltál kirakni. Vin Diesel születésétől kezdve Vin Diesel, honnan tudjuk hogy az élete 48 évéből éppen melyik pár napjának formájára vagy kiváncsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!