Hogy kezdjek nekik?
Figyelt kérdés
Nem ingazán vagyok otthon a témában es tudom hogy sok ilyen kérdés van de személyre szabottan is kiváncsi lennék a véleményekre :) szeretném a lábaimat es fenekemet es a hasamat edzeni de igazából az alakomat nőiesebbé formál i de nem igazán tudom hogy mitcsinaljak mitegyek stb... 15 éves vagyok lány 169 cm es 53 kg körüli hizni nem szeretnék :)2016. szept. 15. 22:06
1/3 A kérdező kommentje:
Segitenétek kérlek
2016. szept. 15. 22:07
2/3 anonim válasza:
Az elhatározás tök jó és becsülendő, de nem jól állsz a témához.
Csak lábat, feneket és hasat nem edzünk. Egész testet edzünk, mert ettől leszünk formásak és nőiesek. Ebbe beletartozik a felsőtest is.
Hízni nem szeretnél, de izmot igen? Ugye, tudod, hogy az úgy nem lehetséges?
Edzés: nagy súlyos, konditermi edzés. 3-szor egy héten.
A kaja pedig a céljaidnak megfelelően menjen. Ha izmosodni szeretnél, ahhoz bizony tápanyag kell.
Mikor én elkezdtem rám nagyon jó hatással volt a Sárga kapszula könyv. Ingyenesen letölthető. Nagyon jól leírja az alapokat, ajánlom neked is!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utánna nézzek a könyvnek
2016. szept. 16. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!