Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14 évesen hogyan tudnék 4...

14 évesen hogyan tudnék 4 kockát szerezni a hasamra?

Figyelt kérdés
Egy lány nagyon tetszik nekem, és neki azok a fiúk tetszenek, akiknek kockahasuk van. 8adikos vagyok, és a kövi nyári szünetben szeretném elhívni őt randizni, de nem rendelkezik a hasam egy kockával se. Nincs rajta háj, de izom se nagyon. Szeretnék ötleteket kérni, hogy hogyan tudnék kb. 10 hónap alatt négyes kockahasat szerezni(14 évesen).

2016. szept. 14. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem hinnem h koxkakert osszejonne barkivel barki ha normalatlan vagy ugyse kelleszneki ha meg normalis akk igy is
2016. szept. 14. 20:15
 2/8 Cortez70 ***** válasza:
100%
Az ilyen nőket hagyni kell a picsbe, ha nála ez a szempont.
2016. szept. 14. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez jo... :D :D :D amugy meg alacsony testzsir kell, tehát étrend + aerob/kardio edzes, es csinálj hasprést, lábemelést.
2016. szept. 14. 20:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy számít neki a külső meg a belső is, és azt mondja hogy tök jófej vagyok, meg szoktunk együtt lógni, csak szeretném ha meglátná a hasamat, hogy az is tetszen neki.
2016. szept. 14. 20:21
 5/8 A kérdező kommentje:
És kérlek a kérdésre válaszoljatok! Köszönöm!
 6/8 anonim ***** válasza:
Majd ha idősebb leszel rájössz, hogy nem kell olyan csaj aki csak pl. a kockahasad miatt van veled.
 7/8 Cortez70 ***** válasza:
83%
Nagyon buta kisgyerek vagy még.
2016. szept. 14. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi majd mess vele kezemfogva es felhuzod a polod h nahh kockahas xD
2016. szept. 14. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!