Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miert mondjak azt egyesek...

Miert mondjak azt egyesek hogy nem kotelezo minden ferfinak gyurni?

Figyelt kérdés
sztem kotelezo. ha csaladja lesz es tortenik vmi hogy vedi meg oket? kepzeljetek el hogy egy 50 kilos pawa aki sose gyurt csaladot alapit. nem lenne vicces? az hogy vedene meg a csaladjat? ritka de elofordulhat h szukseg lesz ra. en lehet ha ilyet latnek odamennek es hecbol lecsapnak a pawat hadd lassak a gyerekek milyen apjuk van

2016. szept. 13. 13:50
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:

Illetve egyik osztálytársam izmai nagyobbak mint nekem (jóval) és hátulrol lefogott és én pár mozdulattal megoldottam hogx elbirjam buktatni söt neki is esett a falnak

És nem is járok/tam olyan küzdősportra amelyik közvetlen azaz kézzel lábbal küzdünk hanem csak kardvívásra csak ismerek pár jó mozdulatot

És 20as voltam

2016. szept. 13. 15:25
 22/39 anonim válasza:

Ja és én is elkezdek gyurni hasra hátra melkasra karra

De csak azért mert a lábam izmos eléggé a többi meg kb nulla

És ez elég aránytalan

2016. szept. 13. 15:33
 23/39 anonim ***** válasza:

Oké, tudjuk, hogy nem attól tanul meg valako verekedni, hogy izmos, de emberek.. 50 kilós emberbe fognak hamarabb belekötni vagy egy olyanba akin van az átlagosnál 15 kilóval több izom?

Azzal egyet értek, hogy senki sem azért gyúr, hogy verekedni tudjun.

2016. szept. 13. 18:48
 24/39 anonim ***** válasza:
Abba kötnek bele, akin látszik, hogy nincs kiállása. Egy kigyúrt, de alamuszi srácba előbb belekötnek, mert az plusz "dicsőség", ha nagydarab és mégis meg tudják verni.
2016. szept. 13. 18:57
 25/39 anonim ***** válasza:
Akinek jó fizikuma van és nyeszlett, ott fejben van baj. Aki a testével tud foglalkozni de szellemileg/jellemileg gyenge, az meg is érdemli, hogy bele kössenek.
2016. szept. 13. 19:06
 26/39 anonim ***** válasza:
am poén hogy úgy viselkedik itt mindenki mintha MO egy putri lenne és naponta vernének meg rabolnának ki mindenkit. sose kötekedik velem senki... normális társaságba meg közegbe kéne mozogni...
2016. szept. 13. 19:16
 27/39 A kérdező kommentje:
herold de eleg ha mesz az utcan es jon egy csapat cigo. azok tuti beled kotnek adjal cigit adjal penzt es ha nem adsz agresszivak lesznek es nagy eselyel neked mennek. max akkor nem ha olyan helyen vagy ahol sok az ember
2016. szept. 13. 19:57
 28/39 Cortez70 ***** válasza:
46 éves vagyok, de soha az életben nem kötöttek belém. Max itt szokott beugatni pár kisgyerek, de élőben sosem volt gondom. Szóval túlaggódjátok ezt.
2016. szept. 13. 20:13
 29/39 anonim ***** válasza:
Jo neked Cortez. Szabolcsi vagyok es 4 evig buszoztam. Az allomasom napi szinten b4sztattak ezek a férgek. 14 eves koromtol kezdve.
2016. szept. 13. 21:15
 30/39 anonim ***** válasza:
ember, egész nap vagyok valahol, és legtöbbször gyalog vagyok, néha busszal. otthonról suliba, aztán vissza, meg melóba, kondiba, továbbá hetente 3-4x minimum este is vagyok valahol, és soha senki nem kötekedik.
2016. szept. 13. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!