Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 4 ev gyuras utan hogyhogy...

4 ev gyuras utan hogyhogy csak ilyen a teste egy pasinak?

Figyelt kérdés

Sokszor posztolt, ha gyurni ment, megis fura. Latszik, hogy izmos a karja meg a mellei, viszont a hasan meg a kockaknak a nyoma se latszik.

Ingben, felsoben ugy nez ki, mint akinek nagyon jo teste van, megis amikor furdoruhas kepet posztolt meglepett...

2016. szept. 12. 13:48
 1/5 Cortez70 ***** válasza:
Le kell diétáznia és akkor látszik a has is. Nem a gyúráson múlik.
2016. szept. 12. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
kockas has csak akkor van, ha alacsony a testzsirsyazalekja. Amugy meg képet nem raktal , ugyhogy franc tudja milyen a forma...
2016. szept. 12. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet csak ennyi a célja.

Amikor még jártam, kb 2-3 év alatt elértem amit szerettem volna, utána már csak heti kétszer mentem szintet tartani. Nem mindenki akar Arnold lenni. :)

2016. szept. 12. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Tegyél ki róla egy képet ide. Lehet csak magas a tzs, de az is előfordulhat hogy csak egy divatkondis és szimplán nem edz normálisan mindenre.
2016. szept. 12. 14:53
 5/5 Mirk ***** válasza:

Nem csak az jár edzeni akinek a testépítés az élete. Van aki szimplán csak jobban akar kinézni és ahhoz nem kell úgy edzeni és enni mintha versenyen akarnánk indulni.

Én is sokat vezetek, mégsem előz meg egy bevásárlást a Lidl-ben egy olyan felkészülési szakasz, mint Vettelnél.

2016. szept. 12. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!