Hogyan tudom fokozni a fekvőtámaszok számát rövidebb idő alatt?
Figyelt kérdés
Jelenleg szabályos fekvőtámaszból egyszerre max. 3-at tudok megcsinálni (kéz vállszéllességben, könyök 45 fokban, mell a padlót éri). Ha fejleszteni akarom magam akkor magát a fekvőtámaszt gyakoroljam, vagy valami kiegészítő mozgást is végezzek? Egy hónap alatt ha kitartó vagyok mennyi ismétlés szám az ami elérhető?2016. szept. 9. 20:32
1/5 anonim válasza:
Én munkában fél óránként szoktam. Suliban minden szünetben lehet csinálni. Ha szégyenlős vagy, keress egy üres termet, vagy elhagyott folyosót.
Én hétfőn kezdtem. 6ot tudtam csinálni. Másnap már 10et, szerda, 14et, csüt 16ot, péntek tegnap már 20at. Napi 20 ismétlést csináltam.
2/5 anonim válasza:
Dips kicsit könnyebb, és az is segíti a fekvők nyomását később. Az szinte csak tricepszre megy (enyhén hajlított térddel érdemes csinálni).
3/5 anonim válasza:
Próbáld szélesebb fogással. Lehet hogy a mellizmaid jobban besegítenek majd így, mint amennyit szűkebb fogásban a tricepszed.
4/5 A kérdező kommentje:
Széles fogással megy, úgy nincs vele probléma, de a felvételin azt nem fogadják el.
2016. szept. 10. 17:11
5/5 anonim válasza:
Schwarzenegger azt mondta, hogy ő kb 10-12 db-ot tud megcsinálni. De csak akkor kezdi számolni, amikor már fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!