Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzőtermi etikett, mit gondolt...

Edzőtermi etikett, mit gondoltok az alábbi helyzetről?

Figyelt kérdés

Új terembe járok és érdekes jelenségre lettem itt figyelmes. Az egyik személyi edző csaj folyton odajön, ahol épp vagyok és be akar szállni az edzettjével hozzám. Mondtam neki, hogy ne haragudj, de inkább gyorsan lenyomom még azt a két sorozatot, ugyanis nem szeretem ha beszállnak hozzám, én sem szoktam beszállni másokhoz, inkább kivárom a soromat.

Ennek ellenére már többször is megcsinálta ezt és mikor mondtam, hogy inkább befejezném előbb, nekitámaszkodott gépnek és megvetően bámult míg csináltam a gyakorlatot. Miután végeztem és mentem egy másik gépre, oda is odajöttek és azt mondta, hogy ők az előbb itt voltak, mert ők egyszerre három gépet foglalnak. WTF? Mondtam neki, hogy senki nem volt itt, mikor idejöttem, úgyhogy várja csak ki amíg végzek. Ekkor is támaszkodott és bámult.

Mások szerint be kellett volna engednem őket a sorozatok között, de mivel nem voltak egyszer sem sokan a teremben én nem éreztem indokoltnak.

Mit gondoltok erről? Megköveteli a "gym etikett", hogy bárkit beengedjek a sorozataim közé?

2016. szept. 9. 11:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem foglalja be? Akkor a sorozatom közepén miért jön oda ezzel a szöveggel, hogy "bocs, de mi már előbb itt voltunk és egyszerre három gépet is foglalunk"?
2016. szept. 9. 14:28
 12/14 Andi80018 ***** válasza:
16%

Na, akkor összefoglalom, te is egy hülye p..icsa vagy, meg az huszadrangú edző csaj is. Ennyi a lényeg. Nálam mindenki beszállhat,csak az szokott zavarni, ha túl sok pihenőt tart, de általában pörög a dolog. Én biztos beszólnék neked, ha nem engednél oda, akármilyen kibe...ba..szottul királyul is nézel ki, leszarom! :-)

Foglalás nincs senkinek, sehol. Válts termet, ha zavar valami.

2016. szept. 9. 15:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, utolsó, jót röhögtem. :D Amúgy igazad van, hp vagyok, nem is kicsit. :D
2016. szept. 9. 15:36
 14/14 Cortez70 ***** válasza:
0%
Igaza van Andinak. A kérdező egy beképzelt hp. Ennyi Felrúgnám az ilyet.
2016. szept. 9. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!