Tömegem ideális alatti, mégis rengeteg (! ) felesleg van rajtam. Mit érdemes ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Sajnos izmom alig van, a hasamon rengeteg háj gyűlt fel és mindennek ellenére a tömegem kevesebb, mint az ideális. Szóval vékony is vagyok, meg hájas is. Ez ellen szeretnék tenni, de ha leadnám még ezt a zsírt is, akkor csontsovány lennék, ha pedig tömegnövelnék, akkor még a mostaninál is nagyobb sörhasam és kerekebb arcom lenne, és belegondolva mindkét állapotnál jobb az, ahogy most vagyok, de így sem jó.
Szeretnék tanácsokat kérni, hogyan oldható meg a probléma. Gondolom nem lehet egyszerre zsírt leadni és izmot felszedni, mert két különböző étrend kell hozzá és különböző edzésterv is. Vagy megoldható valahogy?
2016. szept. 8. 13:45
1/5 Cortez70 válasza:
Kezdők tudnak egyszerre is izmosodni és zsírt leadni. Tiszta étrend legyen és kb kalória egyensúlyt tarts. Vagy kis kalória mínusz is lehet.
2/5 Cortez70 válasza:
Ja, az edzés az nem különböző. Tömegeléskor és szálkásításkor is nagy súlyos alapgyakorlatos terv kell. Étrendben más és esetleg töb kardio megy szálkásításkor. De van aki nem kardiozik soha.
3/5 A kérdező kommentje:
Ha egyik nap pl súlyzózom, másik nap biciklizek (hosszú táv), az úgy jó?
2016. szept. 8. 14:04
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. szept. 8. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!