Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok írni nekem étrendet...

Tudnátok írni nekem étrendet "tömegnöveléshez"?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok 174 cm magas és ehhez kb 70 kiló. Rendszeresen sportolok heti 2-3 kondi 2-3 futás, vagy más aerob edzés (úszás, kerékpár stb).

A célom, hogy jó fizikumot és állóképességet szerezzek úgy, hogy a külsőm nem igazán érdekel. Tehát nem szeretnék 50 es bicepszet, meg 5 testzsír százalékot. Csak szimplán egy átlagon felüli fizikumot és állóképességet. Anno próbálkoztam a rizs csirke kombóval, de attól nagyon lassan fejlődtem. Előre is köszi a válaszokat. Táplálék kiegészítőket is írhattok, egyenlőre csak vitamin és fehérje+ch megy.

2016. szept. 8. 12:46
 1/5 Cortez70 ***** válasza:

Hulyeség étrendet írni, mivel nem kell ugyanazt enned minden nap. Lehet változatos a kaja. Ami a lényeg, hogy meglegyenek a makrók. Fehérje napi kb 2g x ttkg, zsír 1g x ttkg és annyi ch, hogy tudj izmosodni. Ez van akinél 4g x ttkg és van akinek kell 6-7g x ttkg is. Előre nem tudni.

Fehérjét vihetsz be húsokkal, tojással, túróval, tápkieggel, de a növényit is beleszámolhatod. Lényeg, hogy a mennyiség amit fentebb írtam az meglegyen. Ch: rizs, zab, krumpli, tészta, tk kenyér, bulgur, köles, sok zöldség, gyümölcsök.

Zsír: lenmag olaj, oliva, magvak.

Tehát konkrét étrend nem kell ami mindig ugyanaz, ezekből változatosan simán összehozod a mennyiséget.

2016. szept. 8. 13:34
 2/5 likebike ***** válasza:
Azért fejlődtél lassan,mert kevés volt a csirke-rizs mennyiségre!Legyen meg a napi 120-140g fehérje,70g zsír meg 300g ch,akkor viszed be,amikor akarod,a napi bevitel számít.
2016. szept. 8. 13:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy kevés volt a mennyiség... bárhogy számoltam a végén már 85 kg os ember tömegnövelő étrendjének megfelelő cht vittem be...

Egyébként köszi a válaszokat, kicsit rosszul tettem fel a kérdést, pontosítok: Mivel tudnám helyettesíteni a rizst és a csirkét, amivel gyorsabban fejlődnék A tészta valamivel jobb volt amikor azzal kísérleteztem.

2016. szept. 8. 13:53
 4/5 Cortez70 ***** válasza:
Írtam kajákat, hogy mit ehetnél még. Olvasd el a kommentem végre.
2016. szept. 8. 14:11
 5/5 likebike ***** válasza:
Hány g ch-t ettél akkor?Mert valaki 300g-mal tömegel,valaki meg 700-al.Neked kevés volt a ch,nem tapasztaltad ki,mennyi kell,ezért nem fejlődtél.Ne fogd már a csirke-rizsre,hogy nem izmosodtál.
2016. szept. 8. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!