Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha az erősödéshez többet kell...

Ha az erősödéshez többet kell ennem, de zsíros vagyok, akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem rég szálkásítottam, de még mindig zsíros vagyok. 1 hónapja elkezdtem újra tömegelni, de nem nagyon erősödtem. Szinte ugyan ott tartok erőben, mint egy hónapja. Szerintem a kajával van a baj. Többet kéne ennem, mert akkor jobban erősödnék. De nem akarok elzsírosodni nagyon. Mit csináljak, hogy ne legyek nagyon zsíros, de rendesen fejlődjek erőben?

2016. szept. 7. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Azt h elsontod h mit akarsz

Lassu fejlodessel h ne zsirosodj lassan is jon az ero

2016. szept. 7. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
egyél annyit, hogy már fejlődsz, de még nem zsirosodsz. tömegelés közben is ugyanúgy lehet zsirból fogyni, ez csak egy legenda, hogy nem. lepucolni és tömegelni, na azt nem lehet, de hatalmas a különbség. főleg tiszta kajákat egyél, és lődd be a megfelelő mennyiséget.
2016. szept. 7. 17:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Most olyan 85kg vagyok, 2500 kcalt viszek be. 2g/ttsg fehérje, 1g/ttsg zsír és kb. 2,5-3g/ttsg ch. Ezt mennyivel növeljem és meddig? Mert gondolom nem úgy kell, hogy ma 2500kcalt, holnap pedig 3500-4000-et viszek be.
2016. szept. 7. 17:23
 4/9 Cortez70 ***** válasza:
Növelheted hetente kb 0,5g x ttkg-mal a ch-t és nézed, hogy mi lesz. Vagy a zsíron is emelhetsz.
2016. szept. 7. 17:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És hogy ha nem az étrend lesz a hibás? Többet eszek, de nem fejlődök, akkor mit csináljak? Ez csak feltételezés, hogy ne kelljen majd 2 hét múlva kiírnom újból a kérdést.
2016. szept. 7. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha többet eszel,de nem fejlődsz,akkor lehet hogy rosszul edzel. Kicsi a súly vagy túl sok/keves a gyakorlat/sorozat. Vagy a pihenésed nem megfelelő. Ezek jöhetnek szóba szerintem.
2016. szept. 7. 18:36
 7/9 Cortez70 ***** válasza:
Ja, akkor az edzés is lehet rossz, de nem tudjuk hogy edzel.
2016. szept. 7. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
mindenkinek más a kalóriaigénye, ezt neked kell kitapasztalni. én 3500-4000-et eszek 80 kiló mellé, és nem zsirosodok
2016. szept. 7. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyél diétás kajákat pl. grillhús saláta meg sok tojást és este hat után már ne egyél max vmit ami nem hízlal
2016. szept. 8. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!