Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne elkezdenem?

Figyelt kérdés
15/F vagyok, 178cm 63kg, és az van hogy az osztálytársaim idegesítenek azáltal hogy gyenge vagyok.. szeretnék elkezdeni valahogy bicepszre és tricepszre gyúrni, szeretném azt elérni hogy kitűnjek a többiek közül, és az lenne a kérdésem hogy ezt hogy bírnám elérni? (pontos válasznak örülnék, és nem olyannak hogy "gyúrjál és úgy" meg stb, köszönöm)

2016. szept. 5. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
az ökölvívás elkezdése ebből az okból tökéletes lenne.
2016. szept. 5. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
41%
akkor már inkább thaibox / K1 / kickbox / MMA
2016. szept. 5. 18:40
 3/4 anonim válasza:

mindig érdemes elkezdeni bármilyen sportot :)

elsősorban magad miatt, és ne mások véleménye miatt kezdd, illetve válassz.

szerintem szinte bármilyen sport megfelelne, hiszen erősödnél az biztos.

ebből a "tricepsz/bicepszre akarok gyúrni" mondatból nekem viszont úgy tűnik neked inkább az "optikai tuning" lenne fontos. erre tökéletesen megfelel a testépítés, viszont nem csak bicepszed és tricepszed van, ezt ne felejtsd el. az egy dolog hogy a nagyobb karok "erőt sugároznak", de nem mindegy a valódi erőszint sem, na meg nem mutat jól a pálcika láb! sokkal kevesebben rendelkeznek szerintem egy jó erős combbal, mint egy bicepsszel, és talán figyelemre méltóbb is :) én javaslom neked a konditermet, és a megfelelő táplálkozást, utóbbit bármelyik másik sporthoz is. sok sikert :)

2016. szept. 5. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha meg izmos leszel, akkor meg majd azzal cinkelnek, hogy fel vagy fújva. Én ilyeneknek nem ugrálnék. Ha azt mondják a kocsidra, hogy rossz, mert Lamborghini kell, akkor kirabolsz pár bankot, hogy megvedd és király legyél? Szélsőséges példa, de te is ezt csinálod csak kicsiben. Akkor gyúrjál, amikor TE IS AKARSZ. Ne külső nyomásra, ne megfelelési kényszerből.
2016. szept. 21. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!