Tesztoszteront lehet nézetni vérvételnél?
Figyelt kérdés
Vagy kell orvosi kérés?
Ha elmegyek a kórházba és megmondom hogy én tesztoszteront is akarok nézetni, akkor igy lehet?
2016. szept. 2. 13:58
1/9 anonim válasza:
Laborba mindig kell beutaló, ha ingyen akarod. Én magánlaborban mérettem, 5000 Ft körül van, és nem csak összes, hanem biológiailag aktív tesztó mérés is benne van ennyiért.
2/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszi.
2016. szept. 2. 14:57
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor lehet? Elmegyek az SZTK-ba és megmondom hogy vérképpel tesztót is akarok nézetni. Csak akkor rá kell fizessek nem? Mert nem zavar a ráfizetés, mert nem megyek magánrendelőbe akkor ha olcsóbb az sztk-ban..
2016. szept. 2. 16:15
5/9 anonim válasza:
SZTK-ban szerintem csak háziorvosi beutalóval fogják megcsinálni.
6/9 anonim válasza:
ez úgy megy,hogy elmész a háziorvoshoz és ő ad egy beutalót a kerületi rendelőintézetbe kis laborra ami a vér és vizelet vizsgálat.
a beutalón fel van sorolva kb 50 fajta dolog amit meg lehet állapítani vérből és a doki beikszelget ebből néhány alap dolgot,hogy miket kell nézni nálad.
nah és ott van,hogy tesztoszteron szint mérés.
miután kijöttem én beikszeltem a papíron magamnak.
ezután elmész a kerületi rendelőintézetbe és kérsz időpontot a vérvételre a papíroddal.
7/9 A kérdező kommentje:
Aha ertem. Es a doki nem fogja megnezni nekem? Vagyis nem muszaj latnia az eredmenyeket? Mert ez igy jol hangzik hogy beikszelem magamnak de ha meg kell mutatnom a vegeredmenyt akkor lehet leb4szna hogy minek nyulkaltam bele.
2016. szept. 2. 21:10
8/9 anonim válasza:
Én privát alapon csináltattam, azt néznek amit mondok. 5000ft belefér évente párszor.
9/9 anonim válasza:
Nem kell beutaló. Egyszerűen elmész egy sztk-s urológiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!