Személyi edző munka? (bővebben lent)
Sziasztok. Azért írok, hogy tanácsokat kérjek, hátha valaki tud segíteni.
Szóval az van, hogy elvégeztem a személyi edző tanfolyamot, de nem nagyon tudok elhelyezkedni. A probléma, hogy nem találok egy termet sem, ahol el tudnék kezdeni edzést tartani. Ez azért meglepő, mivel lennének meglévő kliensek, akikkel jelenleg szabadtéri edzőparkban foglalkozom, és egyre többen érdeklődnek, egyre jobban bővül a vendégköröm.
Szóval nem értem, hogy miért mondanak nemet, ha rákérdezek, hogy tarthatok-e edzést az adott teremben. Ez nekik is jó lenne, mivel a bérleti pénzt ők kapják, de ezen felül felajánlottam, hogy leadnék az edzésekből is pénzt, de erre is nemet mondtak, minden indok nélkül. Rosszabb esetben vissza sem írnak, nem válaszolnak.
Szerintetek ez miért lehet, mit rontok el, nem érné meg nekik, ha odavinnék 10-15 fizető vendéget?
milyen a forma?
miket nyertél eddig?
hát általában az ember ugy választ edzőt, hogy 3 dolgot néz meg.
- hogy néz ki
- milyen eredményei vannak
- milyen eredményei vannak azoknak, akiket készit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!