Ez az ember kokszolt?
Egyik távoli ismerősöm ivással "készült" a félmaratonra, 16 km-ig ment, aztán összeesett és a sürgősségin kötött ki. Majdnem leálltak a veséi 25 évesen. Kis híján belehalt. Aztán egy futóblogon, még le is írta a történetét, lecsökkentette a piálást, majd egy évig edzett és 4:30 h körül le kocogta a maratoni távot (6 perc feletti kilométerek)...
Kérdés, az egésznek mi értelme volt?
Szerintem az ember, inkább kis, reális távot tűzzön ki először, de azt fussa le. Nekem inkább azt kéne elérni, hogy mondjuk 3600 m-t tudjak futni 5 perces km-ekkel, majd valamikor a távoli jövőben 4:30-as km-ekkel, esetleg picit alatta. Megjegyzem, antialkoholista vagyok és nem dohányzom, sajnos túl sok ülőelfoglaltságot végeztem az elmúlt időben és stressz is ért.
A válaszom.: Nem, ez az ember szimplán sörözik, mint a fenti fiúismerősöm, azt gondolja sportolni és alkoholizálni együtt menő, pedig művesekészülék.
16.: Aki az edzésre is sörrel megy, az alkoholista, edzésen kívül még többet iszik alkoholt.
Ha jól tudom az etanol a doppingellenőrzésen tiltott szer, de nézzétek meg a hatályos doppinglistát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!