Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok erről?

Martinbh kérdése:

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Volna egy család azon belül is adott egy fiú.A fiú szívvel lélekkel edz a teremben.Erre hazajön és nincs normális kaja.Megkérdezi a szüleit hol van a kaja erre azt mondják nem vettek mert drága nagyon az a Pulyka de a fiú látja hogy a szülei a tescós szatyorból kiemelik a muffint és beteszik a nasival teli szekrénybe.Erre a fiú az őrület határán táncol.Hogy magyarázza el a fiú úgy hogy ne csesszéke a fejét.Legtöbbször a szülők mentsége hogy csak azért mert egészségesen eszem nem fogják magukat "éheztetni".A diák munka nem adatik még a 14 éves gyereknek.

2016. aug. 28. 17:35
1 2
 1/13 Cortez70 ***** válasza:
Ez van sajnos. Majd ha magadra keresel, akkor azt veszel amit akarsz.
2016. aug. 28. 17:38
 2/13 A kérdező kommentje:
De ennyi támogatást nem kapok?Múltkor is basszus vette a tölcséres fagyit amikor még volt egy teljes dobozzal!!!
2016. aug. 28. 17:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyél tojást,babot az olcsó
2016. aug. 28. 17:41
 4/13 Cortez70 ***** válasza:
Az a gond hogy nem tudsz mit tenni, ha nem értik meg.
2016. aug. 28. 17:42
 5/13 A kérdező kommentje:
Nah most közöltem velük mindent.Észrevették a dolgokat.Felhoztam hogy elkezdtem elgyengülni ami igaz és most elvileg minden jó lesz.De mi tartott eddig azt nem értem.Eddig nem most meg igen
2016. aug. 28. 17:52
 6/13 Cortez70 ***** válasza:
Király.:)
2016. aug. 28. 17:53
 7/13 anonim ***** válasza:
de a konditermet azért kifizetik neked, pedig nem olcsó, mégis pampogsz. De persze az egész család ugráljon körülötted 14 évesen, mert a kis hülye fejébe vette, hogy lufiállatot csinál magából.
2016. aug. 28. 18:00
 8/13 A kérdező kommentje:
Miért kell egyből lehülyézni a másikat?
2016. aug. 28. 18:14
 9/13 anonim ***** válasza:
A lényeg, h ha normálisan beszélsz velük, kérsz -es nem elvarsz, akkor a jövőben is normálisan fognak a hobbidhoz állni. Eleg jol latszik h nem vadállatok a szüleid es törődnek Veled. Háláld meg valahogy...
2016. aug. 28. 18:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Ez most jól esett
2016. aug. 28. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!