Mennyibe kerül egy személyi edző?
Sportolok de úgy érzem, hogy nincs elég izmom és tudom magamról, hogy én csak akkor edzek normálisan ha valaki nem hagyja, hogy abbahagyjam. Ha egyedül elkezdek edzeni akkor amint elfáradok, abbahagyom.
És nemntudom miért de akkor a leghatékonyabb az edzésem, ha helyes az edzőm, lehet, hogy qzért mert szingliként meg akarok neki felelni és tetszeni akarok neki, nem tudom.
A lényeg, hogy mennyi egy személyi edző?
19/L
Hű, hogy itt valaki mennyire egoista :D
Minnél helyesebb lennél annál szebb alakom lenne :P
Nálunk Pécsen egy alkalom (60perc) 2-3000, 10 alkalom 20-30000.
Azt érdemes figyelembe venni, hogy tényleg személyes edzést kapsz-e vagy összehív egy 5-10 emberes csoportot és kiadja a feladatokat aztán szarik bele.
Nem tudom, de személyi edzőnél inkább az a fontos, hogy a feladatom elvégzésére koncentráljon, hogy azokat helyesen végezzem.
Nem az, hogy hogy néz ki. Magamért edzek, a fejlődésem magamhoz mérek, nem akarok senkinek megfelelni.
Ugyanolyan erőbedobással csináltam akkor is, amikor nem volt mellettem.
Ez egy elég érdekes megközelítés, de én abból amit a teremben látok nem egyedi eset. A "helyes" pasi edzőhöz tódulnak a lányok, aki fullon van órákkal, bemutatja a gyakorlatokat, úgy kb. egy órában összefoglalva mindent, aztán mehetsz.
Az én edzőm nő volt, túl a negyvenen, pár versennyel a háta mögött. Nemcsak edző, ember is volt, bármiben segített ami lelkileg is kellett az edzésekhez, nagyon sokat tanultam tőle. Annak ellenére, hogy nő vagyok, én 3 hónapig a teremebe jártam mielőtt kiválasztottam kihez menjek.
De ilyen nem jutott eszembe, pasizni amúgy is lehet, ott a teremben is, ha akarod ha nem, előbb utóbb megtalál valaki:-)
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!