Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a test hozható naturálba?

Ez a test hozható naturálba?

Figyelt kérdés

Kevés izom van rajtam és kb. 18% a tzs-m. Valami ilyesmi forma a célom. Ha ellehet érni naturálba, akkor kb. mennyi idő alatt? Tudom, hogy sok mindentől függ.

[link]

2016. aug. 27. 19:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Márpedig Montinak igaza van.:)
2016. aug. 27. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:

El lehet érni, fenntartható.

Teljes soványságból kiindulva, és "rossz" testalkatot feltételezve, olyan 4-5 év alatt összehozható, kemény munkával, jó tervezéssel, sok kajával.

Erről persze érdemesebb egy edzővel beszélni, akadhat itt is, de így téged nem látunk, a képek pedig nem mindig azt mutatják, amit kéne :)

2016. aug. 27. 21:14
 13/16 anonim ***** válasza:
11%
Profi fotos jo fenyekkel beallitva csinalta a kepet. Mas poziciobol megneznem, ekkoranak se tunne. Csak itt mindenki elhiszi amit elsore lat. Semmi valla az embernek es itt mar mindenki natural maxokrol beszel. 4-5 ev... az.. gratulalok
2016. aug. 27. 21:16
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Én meg várom, hogy arra reflektálj amit ìrtam és nem a stílusomra. Ha elérsz egy ilyen szintre naturálban (mert tudom, hogy itt mindenki egy genetikai csoda és baromi jól néz ki 1 év után, rengetegen nem érik ezt sem el, főleg, hogy nem csak testet épitünk nonstop) akkor az legalább 4-5 év, ahogy már előttem is ìrták. Továbbra is azt mondom, hogy el vagytok szállva legtöbben és csak a pofátok jár, mert bőven nem néztek ìgy sem ki. Pár kivétel akad azok se 2 év alatt érték el a formát.
2016. aug. 27. 21:17
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Senki sem allitotta itt azt hogy ennel jobban nez ki. Belemagyarazod.

A primitiv stilus pedig elnyomja a tartalmat, az az igazsag. Emberi modon is le lehet valamit irni, nem muszaj mindig tajparasztnak lenni.

2016. aug. 27. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
18%
Marpedig atsl lebet erni akar ha / 1 2 eve ha akar ha van benned atlagnal tobb neandervolgyi gen 75% ember nem lattade vettec eszre ho negutrgotz a szazalekon procentV
2016. aug. 27. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!