Stillmass.eu vélemények? olvastam róla rosszakat és jókat is, és hát így már végképp nem tudom hogy merhetek e onnan rendelni. (kreatint, és tömegnövelőt szeretnék tőlük rendelni)
értem
és tejsavóból, szerinted jó választás lenne WPC80 natúr tejsavófehérje koncentrátum?
mindegyik ugyan olyan, nincs nagyon különbség, annyit nézz meg, hogy ne legyen cukros, és hogy magas legyen a fehérjetartalma. hogy most scitec, vagy biotech, vagy mhn sport vagy myprotein, az teljesen mindegy.
ez olcsó és jó
okés, értelek titeket, igazából csak azért akartam ezt rendelni mert ajándékba jár :D
de apropó,jut eszembe a vitaminról, van nekem egy biotechusa multivitamin for men-em, múlthónapba vettem, és hát eléggé fura számomra, mert amikor vettem be belőle egy szemet, szó szerint fájt tőle a vesém, vagyis a tájt éreztem tompa fájdalmat, ezek után nem mertem belőle bevenni, és most mivel látom ti eléggé szakértők vagytok ezekbe a témákba, ezért kérdezem én, szerintetek miért voltam tőle szarul?
(bocsi hogy b*sztatl*k titeket a sok hülye kérdésemmel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!