Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ott zsírosodok jobban, ahol...

Ott zsírosodok jobban, ahol gyengébbek az izmaim?

Figyelt kérdés
Hasra nem edzek, az a legzsírosabb, lábra régen nem edzettem és az a gyengém, az is zsíros. De a karom és mellem a legizmosabb izomcsoportom, azokkal foglalkozok legtöbbet és ott alig van zsír. Az igaz, hogy ha gyengébb az izom akkor ott több a zsír?

2016. aug. 23. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Az az igaz ha csak mellbicepszezel akkor szarvagy
2016. aug. 23. 18:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Képzeld, van hátam, vállam,vádlim,alkarom is. Lábat most kezdtem el edzeni, mert fájt a térdem, szóval ne okoskodj. Főleg ne te.. A kérdésre akarok választ..
2016. aug. 23. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Miert ne en? Mi ez a kiemeles? Mit tudsz rolam h en ne okoskodjak?
2016. aug. 23. 18:56
 4/8 Cortez70 ***** válasza:
Nem. Genetikailag előre meghatározott, hogy ki hová hízik jobban vagy honnan fogy nagyobb ütemben. Nincs köze a zsír alatt lévő izmok erősségéhez.
2016. aug. 23. 18:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm Cortez.

2. te azért ne okoskodj, mert láttam a válaszaidat, leírod az alap dolgokat, ha kérdez valami bonyolultat a kérdező, akkor "bocsi, nem tudom" Alap dolgokon kívűl meg olyan nagy hülyeségeket írsz, hogy.. Linket is küldök ha kell..

2016. aug. 23. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Legalabb labazok
2016. aug. 23. 19:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Én is :) Csak most kezdtem el, mert fájta a térdeim.

De ha annyira hozzáértő vagy linkelek pár kérdést amire válaszoltál..

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__8038.. 2. válaszod, jó sokat érthetsz hozzá..

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__8044..

Idézem: "Bzdmeg alkor tenyleg nem tudom

Bocsi en megprobaltam de nem jut eszembe semmi :/"

Ezt mondtam, alapokat tudod,mást nem..

2016. aug. 23. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:

nem ezen múlik hol vagy zsiros,akkor mindenki a derekán tárolna a zsirt:)

amúgy hasra nem is kell ha megvannak az összetett gyakorlatok, de lábra nyomjad:)

2016. aug. 23. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!