Mennyit lehet fejlődni egy normalis sustanon kúrától?
Figyelt kérdés
Tudom sok mindenen mulik, de nagyon durva valtozasok vagy csak ugy megdob egy picit fejlődésben?2016. aug. 21. 20:52
1/10 anonim válasza:
multkor egy magyar eredményes testépitővel beszéltem, és ő mondta, hogy ha már valaki kezdi, mehet tesztó deka egyböl, mert árban alig van eltérés, viszont sokkal többet hoz. de majd válaszolnak az okosok, ezt most csak igy irtam :D
2/10 anonim válasza:
adag függő genetika függő így konkrétum szerintem nincs de majd valaki okos válaszol majd
3/10 Cortez70 válasza:
Már leírtuk ma egyszer:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__8038..
4/10 anonim válasza:
"multkor egy magyar eredményes testépitővel beszéltem"
Lehet tudni hogy kivel?
5/10 anonim válasza:
Meddig akarod tolni? Nem mindegy, hogy 6 vagy 14 hétig. Mondjuk én magába csak tesztót nem nyomnék.
6/10 clint válasza:
Véleményem szerint ugyanannyit mint egy gyengébb szertől elsőre. Úgyhogy a susta deca elsőre az eredményes magyar testépítőtől kicsit húzós, pláne,hogy a deca is tesztó legtöbbször.
7/10 anonim válasza:
Ha átlagos ideig, átlagos dózisokkal, átlagos genetika stb-vel tolod, akkor 3-4 kg izom.
Magadon szinte nem is veszed észre.
8/10 anonim válasza:
3-4 kg izom miatt nem piszkálnék bele a hormonokba. Vagy rendesen vagy sehogy.
9/10 anonim válasza:
Rendes alatt mit értesz? Már egyből tesztó és egy jó tren? :D Na de komolyan. Érdekel. Lassan én veszem át a kérdező szerepét. :D
10/10 anonim válasza:
*4: nem mondok nevet, a lényeg hogy eredményes, és nagyon régóta edz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!