Testépítésben és az erősportokban csak a kox számít?
Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy van egy tornász vagy egy bokszoló.Hiába doppingolnak be,ha pl.a bokszoló nem tud bokszolni,nem fogja elverni az ellenfelét.A tornász sem fog jobb mutatványokat csinálni.De egy erőemelő annyit emel,amennyi cucc van benne.Egy testépítő is akkora,amennyi cucc van benne.De itt még csak nem is a teljesítményt nézik,hanem hogy ki szimpatikusabb a bíróknak.
Jól látom ezt,vagy hülyeség?
2016. aug. 21. 16:52
1/16 anonim válasza:
Tudni kell jól edzeni és megfelelően kajálni. A többib a cuccon és a genetikán múlik.
2/16 anonim válasza:
Jól látod, de a tornásznál is 90% -ban a kox számít.
Azzal meg senki ne jöjjön hogy de azért meg kell dolgozni érte. Sok maffiózó nem tudja, de mindenért meg kell dolgozni. Az más kérdés, hogy kox nélkül évente 2 kiló izmot is nehéz felszedni.
3/16 anonim válasza:
1: Koxxal még kajálni és edzeni sem kell tudni. Elég csinálni az edzést és tolni a cuccot. A siker meg úgyis fsak a cucc minőségén múlik.
5/16 Cortez70 válasza:
A genetika is sokat számít. Hiába koxolsz, ha széles eleve a csípőd és szar az izomtapadás, csontozat.
6/16 anonim válasza:
Utolso. Esetleg fizikbe. De 150kilo 5%tzs-vel nem leszel edzes es kaja tudatlansagaval
7/16 Cortez70 válasza:
Nem is írtam olyat, hogy nem kell jól edzeni és kajálni.
8/16 anonim válasza:
Nem neked ment cortez csak mire leirtam odairtal . 3.nak ment
9/16 anonim válasza:
Szerintem az a 3 asnak szólt akinek én is üzenem hogy nem hobbikondisokról van szó hanem versenyzőkről.
10/16 anonim válasza:
El vagy tévedve. A téstépítés és az erőemelés is a genetikán múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!