Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehetek gyorsabb?

Boti lászló kérdése:

Hogyan lehetek gyorsabb?

Figyelt kérdés
Szeptember 5 megyek Kecskemétre olvosira katonának és Ugye fizikai felmérés 3200 m futás.. 2 hetem van hogy kemenyen edzek. Hogyan tehetnem magam gyorsabbá és hogy birjam is. Es hogy 10 perc alatt fussam le. Normalis valaszokat várok 1000 hála
2016. aug. 20. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
fuss.
2016. aug. 20. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem 2hettel elotte kene gondolkozni
2016. aug. 20. 13:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Imadom a futást csak félek h szar idöt futok.. sportolok stb és meg meg jobban akarom tennii magam..ha Kicsit gyorsitok birjam is
2016. aug. 20. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Már elba.sztad, ha 2-3 hónapon át heti 4x futottál volna akkor lazán meglett volna,de így már semmit se érz, futhatsz mindennap akkor se fog menni ha edzetlen vagy
2016. aug. 20. 13:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok edzetlen. Focizok
2016. aug. 20. 13:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Futok stb
2016. aug. 20. 13:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Epo
2016. aug. 20. 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Kis Beta-alanin talán kicsit még segíthet.
2016. aug. 20. 14:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyan nem voltam valami nagy futó,de 15 évig űztem versenyszerűen.

Néhány tanácsot tudok adni, nyilván ennyi idő alatt nem tudsz csodát tenni, bár az a 10 perces időtartam erre a távra elég sok. :)

-Ne fusd el magad az elején, vegyél fel egy utazótempót aztán ha a végére marad erőd majd hajrázol de elég sz*rul néz ki ha féltávnál le kell húzni a pályáról.

-Figyelj a helyes légzéstechnikára, ezt nem azt jelenti, hogy az orrodon szedd a levegőt, hanem hogy bárhol, de egyenletesen.

-Próbálj valakivel egy tempót futni, sokat segít ha nem egyedül mész.

-Ha már fáradsz nem a lépéseid hosszát kell növelni hanem a lépésszámot.(Kevés nagy lépés helyett sok kicsi.)

Futás előtt 1-2 órával még mehet pici gyors felszívódású ch 1 órán belül már a vízzel is óvatosan.

2016. aug. 20. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!