Scitec vs Myprotein?
Sziasztok!
Azt szeretnem megkerdezni, hogy aki ismeri mindket gyartot, hogy a Scitec Isotec Endurance-nak mi a Myprotein-es "megfeleloje"?!
Most allnek at mypro-ra, de az isotec nekem nagyon bejott, de valahogy sehogy se talalom, hogy ez mi lehet a mypro-nal.
A segitsegeket elore is koszi!!
Hello!
1. valaszolo :
Koszonom a valaszt!! Jo gyorsan megtalaltad :-)
Ahogy neztem tenyleg ez az! Ki fogom probalni!
Nem, amugy nem konkreatan az isotec endurance-rol akarok valtani, hanem csak ugy altalanossagban a Scitecrol Myproteinre. Lehet h az Isotec-et megtartom, csak egyszeruen kivancsi voltam h mi lehet ez a mypronal es az istennek se talaltam...azt meg nem tudtam elkepzelni, hogy ne lenne egyszeruen ugyanolyan/hasonlo termekuk...
A valtas amugy pedig az ar miatt lenne...sokan mondjak, hogy a mypro is legalabb annyira minosegi mint a scitec es ha az ember odafigyel a mypro akciokra, akkor minumim fele annyibol kijon a honap, mint a scitec-es cuccokkal...vagy meg annal is olcsobban.
Es hat sajnos az van, hogy nem mind1, hogy ugyanannyi penzbol egy van ket honapig van el az ember...
De nagyon koszonom a segitseget es hogy megtalaltad!!!
2. valaszolo :
Azert egy "kicsit" leegyszerusitetted a dolgokat.
Barmilyen furcsa is, de a szenhidrat Nem Egyenlo a cukorral. Nem szinonima szavak.
Ez egy szenhidrat komplex edzes kozbenre, amit felhasznal a szervezet...
Szénhidrát komplex... Maltodextrin,dextróz,fruktóz.
A maltodextrin gije 100hoz közeli, cukrabb a kristálycukornál,
A dextróz szölőcukor no comment
A fruktóz gyümölcscukor no comment.
Kb 2500 ftbol tudnál magadnak kikeverni 3 kg ilyen port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!