Mennyi idő elérni ezt a rettentő formát naturálba?
2016. aug. 17. 14:18
11/26 Cortez70 válasza:
10 év koxal, de akkor sem lesz ilyen az emberek 95%-a.
12/26 anonim válasza:
Te nyomorult, mit akarsz te ? Loveses sincs semmirol, kajarol, edzesrol, kemiarol, pihenesrol, motivaciorol... Sose leszel ilyen. Azt akkor van pofad naturalozgatni itt.
13/26 A kérdező kommentje:
Most 96kg vagyok 187 cm-el 14% tzs-n. Eddig napi 200g fehérjét, 430g ch-t és 120g zsírt ettem. Az elején icf-el kezdtem, most osztott megy.Elértem majdnem minden alapgyakorlatból azt, hogy kinyomom a testsúllyom 2x-esét. Azt terveztem, hogy még edzek naturálba 1-2 évet, aztán én is elkezdek kokszolni. CSak tanácsot szerettem volna kérni, de ha neked ilyen nagy a pofád, akkor biztos jó a formád is. Kérlek küldj képet a brutál formádról és taníts, mert tudatlan vagyok..
2016. aug. 17. 15:49
14/26 Cortez70 válasza:
200-at nyomsz fekve naturálban? Akkor egy képet te is pattinthatnál kérdező.
15/26 A kérdező kommentje:
170-et, van ott egy majdnem szócska.
2016. aug. 17. 15:57
17/26 Cortez70 válasza:
A 30 kg az nem egy majdnem azért. De mindegy, az is jó. Szóval mutathatnál képet, mert aki ennyit nyom annál már van némi izomtömeg. Köszi.
18/26 A kérdező kommentje:
1. ÉN kértem képet, attól akinek olyan nagy a pofája, hogy mindent tud.
2. Mivan, arra vered, vagy mi?B/zi vagy vagy miért kell?
2016. aug. 17. 16:17
19/26 Cortez70 válasza:
Tehát neked lehet képet kérni, de ha tőled kérnek, akkor aki kér az búza? Értem. Epic fail. :)
20/26 A kérdező kommentje:
Nekem tudományos célra, kell , ha okosabb, akkor biztos jobban is néz ki. De te meg semmilyen okból sem kérsz. Arra akarod verni a f*sodat, aztán emg játszod a fejed.
2016. aug. 17. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!