Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hosszú Katinka (és a többi,...

Hosszú Katinka (és a többi, hozzá hasonló testalkatú úszó) tényleg nem doppingol?

Figyelt kérdés

Nem provokáció a kérdés, nem is arról szól, hogy Katinka ne érdemelte volna meg a helyezéseit, tényleg pusztán a testalka érdekel.

Többször olvastam (itt is), hogy nőként dopping nélkül még olyan szintet sem lehet elérni, mint mondjuk egy Rubint Réka-testalkat.

Ezek a lányok (az úszók, kajakosok stb) viszont bőven olyan alkattal bírnak, ami szerintem sem érhető el hormonok nélkül.

Azonban olvastam, hogy csak az olimpia idején volt vagy 20 doppingvizsgálatuk egyes sportolóknak. Évközben is folyamatosan vesznek mintát tőlük. Akkor ezt tényleg cucc nélkül hozták ki magukból, pusztán edzéssel és jó kajákkal? Vagy annyira fejlett a dopping-gyógyszeripar, hogy vannak szerek, amelyek metabolitjait nem mutatják ki a vizsgálatok?

2016. aug. 17. 11:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2-3% :D azért doppingol minden 16 éves amerikai focista is az USA-ban, mert ad 2%ot, ugye?
2016. aug. 17. 19:44
 12/17 Cortez70 ***** válasza:
100%
Jó lesz az 20 százaléknak is, minimum.
2016. aug. 17. 19:47
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Cortez70 te aztán nagyon értesz a kémiához! Azért mert megváltoztatnak egy molekulát pár kötéssel vagy csoport hozzáadásával, az alapvázat ugyan úgy kimutatják ami elég bizonyíték már. Csak a hplc-t ismered mint analitikai módszert? hallottál már pl. az nmr-ről, tömegspektroszkópiáról?
2016. aug. 26. 19:43
 14/17 Cortez70 ***** válasza:
60%
Hallottam. Tanultam. Élelmiszermérnök vagyok és előtte vegyésztechnikumot végeztem. Gyógyszergyarban melózom mint az egyik legjobb minősegbiztosító. Ennyi. De nem én mondtam amit irtam hulyegyerek hanem Bakaenek doki. Idióta kötözködő gyökér.
2016. aug. 26. 21:13
 15/17 anonim ***** válasza:
25%
Komoly ember lehet ez a doktor..ha képbe lennél a gyógyszerfejlesztéssel tudnád hogy egy hatóanyag kifejlesztése nem 40-50 milla hanem kicsit több mint egy milliárd dollár és legalább 10 év alsó hangon, a szintetizálástól az in vitro teszteken át a klinikai vizsgálatokig stb...
2016. aug. 27. 09:45
 16/17 Cortez70 ***** válasza:
Én képben vagyok töki. Richterben melózom, nem pici cég. De ne nekem ugass, hanem a dokinak, ő mondta , nem én. Nem is értem miért nekem pofázol.
2016. aug. 27. 09:55
 17/17 anonim válasza:
58%

Ránézésre arányosan izmos.

Inkább a személyisége miatt nem hiszem el, hogy tiszta.

2016. nov. 18. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!