Hányas ismétlésszámot használjak?
Figyelt kérdés
Akkora ismétlésszámot használjak, amivel fejlődök erőben? Nem baj, ha túl alacsony?2016. aug. 15. 17:18
1/7 anonim válasza:
annyi súllyal edz amivel meg tudsz csinálni 8-12 ismétlést
3/7 anonim válasza:
Naturálban:
Kezdő:8-12
Haladó: 6-8
Öreg Motoros:4-5
Lehet hogy kevésnek hangzik de egy idő után kell a nagyon nagy súly a fejlődéshez, sőt nélkülözhetetlen.
Nekem legalább is így a 7. év után a 4-5 hozott ismételten fejlődést.
4/7 Cortez70 válasza:
7 év az öreg motoros? 31 éve edzem. :)
5/7 anonim válasza:
Igazad van kicsit eltúlzott titulálás volt ez 7 évre :D
De ami a lényeg én már egy ideje nem fejlődtem semmit 6 ismétléstől (pedig régen igen), de ez a 4-5 most meglepően sokat dobott rajtam.
Lehet másnak nem fog működni, de nekem bevált.
6/7 Cortez70 válasza:
Értem. Kinek mi válik be, lehet alacsonyabb ismétléssel is nyomni.
7/7 Glacierous válasza:
Én azt mondom,kezdőként csinálj inkább egy előre megírt tervet,pl.starting strenght vagy ICF 5x5.Ezek jól hozzák az erőt.Ha lesz egy alap erőszinted,tapasztalatod stb.,majd összeállíthatsz saját tervet.De ezekkel most jobban fejlődsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!