Milyen kreatint ajánlanátok?
A kapszulát, de a rágó tablettát sem kell kevergetni és oldogatni, de cserébe többe kerül. Pl én is kimondottan utálom ha kutyulni kell valamit. ezért naponta néhányszor bekapok egy rágó tablettát és utána iszom rá vizet, aztán le van tudva. legelőször amikor kezdtem használni, akkor por alakban vettem, de az valami kegyetlen macera volt vele mindig, kiporciózni és kevergetni. Csinálja akinek ez tetszik!
Inkább valamivel többet fizetek érte de kényelmes legyen szedni.
A BEEF protein por az amit össze kell rázni a shékerben, de azt nem kell naponta több adagban szedni, csak utána. Viszont ha a kreatint egyszerre vagy két részre osztva veszed be, akkor könnyen meghajt.
Viszont annyiszor szertartásosan méregetni oldogatni rázogatni, az tényleg nem nekem való macerás, rituálé szerű szertartás!
Na de az legalább nem fúj fel és nem kell degazin kapszulával tele falnom magam, hogy valahogy elviseljem az utóhatását.
A marha protein egyáltalán nem okoz hasmenést és nem is fúj fel egy kicsit sem, a többivel szemben.
Legelőször a Nitropure WHEY-t próbáltam, de minden bajom volt tőle, fél-egy napon keresztül.
Aztán ajánlották a Biotechnél az ISO WHEY ZERO-t de az se volt jobb nála. Egyedül a BEEF nem okoz gondot, de ez egyáltalán nem.
Azzal még nem találkoztam. Azt is lehet kapni bármelyik ilyen cégnél? A Biotech USA-nál szoktam vásárolni.
Annak mi a neve? Gondolom, ha így kérem akkor kell, hogy tudják. Habár mindjárt megnézem itt a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!