Ezek az értékek megfelelőek diétázáshoz?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 180cm, 90kg, 20%-os testzsírral (kb 70kg zsírmentes tömeg. Szálkásítani szeretnék. Ezek az értékek megfelelőek ahhoz, hogy jól menjen a szálkásítás? (zabpehelybő, túróból, csirkemellből, fehérjeporból, barna rizsból, néhány gyümölcsből jött ki ezek az értékek)
Fehérje: 129g
Szénhidrát: 170g
Zsír: 37g
Kalória: 1550 kcal
Ezek az értékek megfelelőek ahhoz, hogy szálkásodjak a lehető legkisebb izomveszteség mellett? A természetes növekedésben (magasság növekedése, szervek, csontok fejlődése) nem fogok megállni? Nem lesz tőle semmi bajom?
2016. aug. 6. 13:44
2/9 anonim válasza:
mindenkinek más a kalóriaszükséglete, ezért nem tudhatjuk, heti 0,5-1 kg fogyás a jó, se több, se kevesebb, de a zsir kevés lesz.
3/9 A kérdező kommentje:
A zsírba nem számoltam bele a csirkemell sütésekor felhasznált zsírt, meg a rántottához szükséges olajat. Azzal együtt szerintem 45g naponta megvan.
2016. aug. 6. 13:55
4/9 likebike válasza:
Fehérjéből menjen minimum 160g.
5/9 likebike válasza:
Ha zsírmentes tömegre számolsz,akkor meg 140g fehérje.
6/9 anonim válasza:
80 g zsir kéne, de azt a 2 csepp olajon ne feszülj ki, amit a kaja alá raksz. sőt, csirke alá nem is kell, mert enged ki vizet, és ha 2 percenként megkevered, nem ég oda
7/9 A kérdező kommentje:
Olyan sok zsír kell? 60g nem elég?
2016. aug. 6. 14:14
8/9 likebike válasza:
Nem azon a 20g zsíron fogsz elbukni.Amúgy is,az A,E,D vitaminok zsírban oldódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!