Carnivor marhafehérje egyáltalán nem tartalmaz laktózt?
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy marhafehérjében nincs,de készítés során nem kerül bele valamennyi? Pl adalékanyag,ízesítés?2016. aug. 4. 16:26
11/17 Cortez70 válasza:
Ilyen logikával bármiben lehet. Akkor egyél elég húst és tojást. Problem solved. Ennyi.
12/17 A kérdező kommentje:
Hát igen így mindegyikben lehet,de akkor miért így készítik el,ha tartalmazhatja ezeket?
2016. aug. 5. 09:21
13/17 anonim válasza:
Myproteines Canrnivor-t próbáltam ki tegnap, ami ugye marhafehérje... érdekes, hogy amit eddig kóstolónak ittam 6-7 adag tejsavót ( egyik tescos, másik biotech-es volt, meg egy adag mhn-es ) attól nem volt semmi bajom. Kíváncsi voltam csupán, hogy lesz-e valamilyen emésztési panaszom. Na ettől egy fél adag legurítása után 2 napja szarok... kikevertem a pohárba egy adagot, 3 óra múlva röhej mi maradt meg. Pohár tetején olyan hab, mintha hajfixáló lenne, de ezt fogjuk az ízesítésre, nyilván amiatt van. De a pohár alja ragacsos zselatin lett! Zselatin!?
14/17 anonim válasza:
Pardon Myproteines Carnipro-t!😊
15/17 A kérdező kommentje:
Azt is hallottam,hogy a marhafehérjébe van valahány százalék kakaó:D
2016. aug. 20. 11:09
16/17 anonim válasza:
Myproteines válaszoló vagyok... fejlemények vannak. 3 nap után hozzászokott a pocak is, de csakis ha vízzel fogyasztom. ( tejjel ugye nem is érdemes ), de kelett mellé enzim, vagy valami emésztést segítő cucc. Amugy állaga változatlanul krémes/habos lesz bekeverés után. Nekem meglepően jól oldódik! Végülis nem rossz, de nem.is.tudom mennyire jó. Tejsavójukat viszont sokan dicsérik.
17/17 A kérdező kommentje:
Milyen enzimet,vagy emésztést segítő cuccot szedsz?
2016. aug. 22. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!