A tv-ben reklámozzák ezt az ab generatort és ott mondják hogy: "7 kg és 11cm fogytam", 11kg és 25cm fogytam"
Tényleg létezik ilyen hogy kilóban alig de centiben meg rengeteget fogy?
2016. aug. 2. 20:46
1/10 anonim válasza:
nem, kamu
2016. aug. 2. 20:50
2/10 Cortez70 válasza:
Nem.
2016. aug. 2. 20:53
3/10 Klanwarrior válasza:
Szerintem ezek annyira primitívek, hogy összekeverték a kilót és a centit.
2016. aug. 2. 20:59
4/10 anonim válasza:
Az emberek mindent elhisznek amit néznek / olvasnak... Az ilyenek meg szín tiszta marketing fogás. Üzletbe utazva s az embereket figyelve csak ennyit mondok: "hülyékből lehet hasznot húzni" még mindig.
Ha meg valaki fogyni akar ne a lusta "kamu megoldást" válasszátok... Ez olyan hogy a világunkban is mindenért meg kell dolgoznunk, ez vonatkozik a testünk-lelkünk állapotára is.
2016. aug. 2. 21:09
5/10 Szergej55 válasza:
A fogyasztókat ennyire nyíltan mindenféle tisztázás nélkül törvénybe ütközne átb****ni, ezért ott szokott ám lenni az apró betűs részben, hogy az XY eszköz/ csodaszer nem helyettesíti a testmozgást és az egészséges táplálkozást. Többször figyeltem már unalmas óráimban ezt. :D
2016. aug. 2. 21:41
6/10 szöxi89 válasza:
Mindenki AZT hiszi h ha elkezd mozogni akkor AZ összes sulyfeleslegtöl rögtön megszabadul de nefelejcsük el h ez szep lassan rakodott rank es lassan is fog lemenni....idöt kell adni magunknak es kitartoan kell edzeni mert mindenki mar ha AZ elején nem fogyot annyit MIT szeretet volna feladja a dolgot :)
2016. aug. 2. 22:10
7/10 anonim válasza:
AZ előzőnek igaza van.
Amúgy én AZT bírom, amikor AZT ígérgetik a reklámban, hogy "véget vet A hasi zsírpárnáknak". Ilyenkor gondolkodok el AZON, hogy annak ellenére, hogy milyen magas szinten tart AZ orvostudomány, A robottechnológia, és minden egyéb tudomány, valamint milyen magas oktatást kap már AZ utolsó putri Józsika is, még mindig primitív módon beveszik AZ ilyeneket.
2016. aug. 2. 22:18
8/10 szöxi89 válasza:
Ha normalisan nem eszik AZ emner vagyis ha mindent megvonunk a vitaminok es AZ asvanyi dolgokat is elvonjuk a szervezetböl.
En sajat börön tapasztaltam h a kalori szamlagatasba bele hülyül AZ ember....kinzod magad mikor elötted van a finom falat nem eszel m meghizol....egyen mindenki mertekel en annyira tulzasba lehet vinni ezt a kaloria csöketes h a vegen a szervezet legyengül es mindentöl hanyingered lessz a gyengesegtöl különbözö bör problemaid lessznek stb de mindenki tudja h melyit ER meg h hirtelen gene legyen ski szeret igazan annak mindegy h Te mennyi idö alatt fogycc is le.....
2016. aug. 2. 22:35
9/10 anonim válasza:
Szoktam nézni néha ilyen fogyásról szóló műsorokat (ezek nem a fogyasztószerekről szólnak, és nekem nem tűnik irreálisnak ami történik benne, de ez valami ritka kivétel is lehet). Ott is el szokták mondani, hogy végül mennyit fogyott az illető, a kilót és centit is megemlítik, de a centiket összeadják(!). Általában a testrészeken mért mínuszokat összegzik, és úgy jönnek ki ilyen 20-30 centis fogyások, hasból, csípőből, felkarból, combból stb. összesen. Szerintem ennek így nincs értelme, soha nem számoltam így össze magamnál sem. Biztos marketing szempontjából jobb, meg a fogyni akarónak is jobban esik hallani, de egy semmitmondó adat.
2016. aug. 3. 00:37
10/10 anonim válasza:
Fogyni nem fogsz tole, de terembe van nalunk es egész jol meg lehet vele edzeni a hasat, kenyelmesen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!