Vállszélességre mennyire nehéz rápakolni 10 centit?
Derekam 84 cm, Csípő 83cm, picit zsírosan, ebből kb 5 centi derékről még legyem, vállam kb 120cm, sajnos nem tudom centire pontosan lemérni. Nekem az adonisz-indexhez legalább egy 130-as váll kellene. Ezért adott a kérdés.
Nagyon sok az a 10cm vagy elérhető még?
178cm,/76kg vagyok. 14-15% tzs, 38cm felkar.
Edzés és kaja is rendben van, csak nem vagyok vele tisztában, hogy vállra mennyire nehéz pakolni tömeget.
Igen, adonisz-index, 1,614:1. Nekem is tetszik.
Nekem van egy kis füzetecském, amit régóta írok az adataimmal, onnan kipuskázom neked az én fejlődésemet :D
Az első bejegyzésem 2015.08.07-én született, ekkor még otthon edzettem, szeptember 4. hetében voltam életemben először kondiban.
Akkor volt 117cm a vállam, 72cm a derekam(1,625-ös index :P).
Legutóbb 2016.06.20-án mértem, akkor volt a derekam 77cm és a vállam 121cm.
Kicsit demotiváló lehet amit írtam, de ez van :D Nekem így sikerült :)
A mellem 8 centit fejlődött egyébként, a vállam valamiért látod, milyen lassú :D
Szóval 10 hónap(Ebből 8 hónap kondi) = 4cm.
2 évet mondanék a 10 centis növekedéshez, bár egyénfüggő. Nekem mindig 10-12% között mozog a testzsírom, neked 14-15%, szóval a derekadból elég sok le fog menni, ha szálkásítasz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!