Ez csak ezen az oldalon van így?
Figyelt kérdés
Az izmosabb mindig leszarozza,nokedlizi..stbb.. aki kisebb nála, de ha van nála izmosabb, akkor arra azt írja, hogy kokszol, túl száraz, túl nagy izom tömeg, túl kerek stbb.. és csak azért jobb nála, mert kokszol. Csak ezen az oldalon van ez így?2016. júl. 31. 15:58
41/49 anonim válasza:
De ezt ő csak azoknak írja, akivel nem egyezik a véleménye. Vagyis akik nem nyaliznak neki. Ezzel akarja kisebbíteni meg lekezelően bánni velük, csak sajnos nagyon kilóg a lóláb, amikor már nincsenek érvei csak ezekkel tud jönni ez a vén sz ardarab :D
42/49 Cortez70 válasza:
Semmi értelme ennek. Ettől én nem fogok máshogy írni.
43/49 anonim válasza:
Arra azért kíváncsi vagyok, az életben is így mernél e beszélni, egyszer már felajánlottam, hogy találkozzunk, és mondd a szemembe, hogy kiskancsó meg hasonlók...akkor elbújdostál, te hitvány gyáva féreg. Bár nem tudom le tudnék e olyan alacsonyra hajolni, hogy felpofozzalak. :DD Éás hogy az életben - szerinted - téged mindenki kedvel, ezen is látszik, hogy csak itt nagy a pofád, amúgy meg egy kis meghunyászkodó kisgyerek vagy! :D
44/49 Cortez70 válasza:
Pont nem szeretnék agybeteg pszichopatákkal találkozni. Olyanokkal szeretek összefutni, akiket kedvelek és értelmesek. De ezt te úgysem érted.
45/49 anonim válasza:
45%-os válaszoló inkább menj fürödni
46/49 anonim válasza:
Nem értem mi bajotok van Cortezzel, normálisan kell írni és normális választ kapsz. Bármikor írtam neki normálisan írt vissza. Nem kell parasztnak lenni, ennyi.
47/49 anonim válasza:
"Ha ezen valaki megsértődik, hogy töki, öcskös, nokedli stb. az az ő baja. Nem kislányok vagytok b@sszameg."
Ja,csak tudod,ha Cortezzel beszélne így valaki,akkor az már rögtön nem tetszene neki.Ő elvárja a tiszteletet,de másnak nem jár.
Dorian Yates
Többször bebizonyította,hogy ő kezdte el provokálni a kérdezőt,vagy válaszadót a primitív bunkó stílusával.Aztán ha ezt szóvá tették neki,úgy állította be,hogy ő semmiről nem tehet.Tehát még hazudós is,hiába játssza a keményet jellemtelen alak,mert nem képes felvállalni ha saját döntése miatt hülyeséget csinál.Ezért van az,hogy törölteti a kérdéseket,meg mindenkit leszól,mert értelmesen nem tudja kezelni ezeket a helyzeteket.
48/49 anonim válasza:
:D milyen sűrűn vannak itt ilyen szappanoperák?
49/49 Cortez70 válasza:
Ritkán behisztizik pár kisgyerek, de ettől nem fogok más lenni. Az oroszlánt nem érdekli, hogy mit makognak a majmok. Vagy írhatnám, hogy a sas nem vadászik legyekre. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!