Ez csak ezen az oldalon van így?
Figyelt kérdés
Az izmosabb mindig leszarozza,nokedlizi..stbb.. aki kisebb nála, de ha van nála izmosabb, akkor arra azt írja, hogy kokszol, túl száraz, túl nagy izom tömeg, túl kerek stbb.. és csak azért jobb nála, mert kokszol. Csak ezen az oldalon van ez így?2016. júl. 31. 15:58
33/49 anonim válasza:
Cortez lehet hogy izmos, de ezt már többen is leírták, hogy mint ember, egy undorító beképzelt féreg. A másikat lenéző, kekicsinylő id ióta. Ő a tipikus példája annak, miért utálják sokan a gyúrósokat. Nem hiába mindig miatta van itt a cirkusz, de azon nem gondolkodik el, hogy vajon miért? Persze, biztos irigyek rá, nem is azért mert szánalmas bicskanyitogató a stílusa...Van pár nyalis haverja, akik benyaltak neki, azokkal jól elvan, felpontozgatják egymást, de akinek más a vélem énye, mint neki, az egyből kiskancsó, kisgyerek, tüki, stb :DDD És azt hiszi ő ettől több, hogy ilyen jelzőket aggat másra, pedig csak nevetségessé teszi magát 45 évesen, hogy itt tükörbohóckodik már 5 éve. :DDD
34/49 Cortez70 válasza:
Hú de jól leírtad, nagyon kiismertél. Ja, mégsem. Engem mindenki kedvel az életben, itt meg van pár kiskancsó akinek nem tetszik ha őszinte vagyok, de ez csak pár kisgyerek. Én meg leszarom, ha pár kisgyereknek nem tetszik amit írok. Ennyi. Lehet tovább hisztizni. :)
35/49 anonim válasza:
Attol h valaki megmondja az igazat es mas visszaszologat es maskepp nem lehet vele megertetni attol meg nem bicskanyitoato valaki
36/49 anonim válasza:
Igen, ezt mnár hallottuk párszor, téged mindenki kedvel, sikeres vagy, ház, autó stb...aztán 24/24-be itt bas zod a rezet a gyik-en...:DDDDDDDD
37/49 Cortez70 válasza:
Ennyi. Én normálisan kezdem, ha valaki visszaugat, akkor nem hagyom. Ez nem bunkóság.
38/49 anonim válasza:
És látom értelmezni nem tudsz, nem az őszinteséggel van a baj, hanem a stílussal. Minek ezek a jelzők minden okádásodba, hogy kisgyerek, töki, kiskancsó, stb? Azt hiszed ettől hatásosabb, és többet ér tőle a szavad? 45 évesen úgy írsz mint egy 15 éves fogyatékos...:DDD
39/49 Cortez70 válasza:
Igen, ezek kellenek bele, akkor is ha neked nem tetszik, töki. :)
40/49 anonim válasza:
Ha ezen valaki megsértődik, hogy töki, öcskös, nokedli stb. az az ő baja. Nem kislányok vagytok b@sszameg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!