Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megállok a növésben, ha...

Megállok a növésben, ha konditeremben edzek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves fiú vagyok, 163 cm. Anyukám 167, apukám 174 cm. Egy hete kezdtem el konditerembe járni személyiedzővel (heti 3 edzés egyenlőre). Nem szeretném abba hagyni mert izmosodni szeretnék.

2016. júl. 23. 14:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ennyi:DDD
2016. júl. 23. 16:27
 12/18 tavasz1999 válasza:
csináld,fokozatosan-módjával,hosszú távon.első 1-2 hónapban csak hozzászoktató jelleggel,semmiképp se megeröltető súlyokkal,izmaid-izületeid ismerkedjenek-szokjanak a terheléshez. 3 napnál ne menj feljebb,kell a regenerálódás minden másnap.Az úszás a legjobb kiegészítő sportja a kondinak,azt is legalább 3szor- a legjobb azonnal súlyzózás után közvetlen.(mindennapos úszás a legjobb)Így nem lesz bajod se a növekedéssel se mással, de ha nagyon belevász,vagy elkezdessz szedni kaján kívül ezt-azt hogy jobban haladj,abból 100% hogy rosszul jössz ki
2016. júl. 23. 17:00
 13/18 A kérdező kommentje:
Azt nem szoktam, csak a konditermi edzések után szoktam inni egy fehérjeturmixot.
2016. júl. 23. 17:03
 14/18 anonim ***** válasza:
#12. Milyen "ezt-azt" kez el szedni?? Amibol baja lehet? O.o
2016. júl. 23. 17:33
 15/18 A kérdező kommentje:
Szerintem valami táplálékkiegészítőre vagy szteroidra gondolt.
2016. júl. 23. 19:00
 16/18 anonim válasza:
Ha nem sportolsz semmit akkor is izmosodni fogsz a tested kb. 21 éves korodig fejlődik a testépítést utána érdemes elkezdeni. Az úszás nem terheli annyira az ízületeket, kitartóbb és sokkal fittebb leszel tőle és szerintem olyat se lehet hallani róla hogy megállsz a növésben ha úszol. Tudod nem zörög a haraszt ha nem baszik a paraszt.
2016. júl. 24. 11:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam meg magam az elején. Kilenc éve karatézom, hat évig úsztam. Most is izmos vagyok, de én nem csupán izmos akarok lenni, hanem ki akarom gyúrni.
2016. júl. 24. 12:15
 18/18 A kérdező kommentje:
magam (az lemaradt a szövegből)
2016. júl. 24. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!