Mi a véleményetek a formámról?
2016. júl. 21. 21:21
11/20 anonim válasza:
Erre a kötsögre már ne válaszoljatok vissza..
Nem éri meg.
12/20 A kérdező kommentje:
Én nem Corteznak írtam,hanem a 4-es válaszolónak.Elhiszem,hogy zsíros vagyok.De mi a baj a genetikámmal?Túl kevés tömeg?Aránytalanság?Rossz tapadások?Vagy mi?
2016. júl. 21. 22:47
13/20 A kérdező kommentje:
És akkor szálkásítanom kéne már vagy még mehet a tömegnövelés?17-ea a testzsírom
2016. júl. 21. 22:48
14/20 anonim válasza:
Jaj! Már tegnap óta szálkásítani kéne te nagy hegyomlás :)
15/20 anonim válasza:
De okádék pózolás istenem :D
Amúgy ja, szálkásíts.
16/20 anonim válasza:
Egyébként a pózolásból látszik, hogy nincs tartás benned.
17/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kell pózolni,csak a kép kedvéért beálltam valahogy.Am szerintem még legalább egy évig tömegelek,még kicsi vagyok.De mi a baj a genetikámmal?A zsír miatt?Az inkàbb a táplálkozás miatt van,nem a genetikám miatt.Vagy miért szar a genetikám?
2016. júl. 22. 00:38
18/20 anonim válasza:
mivel rossz a pózolás, igy nem sok minden látszik, és még aránytalan is vagy egy kicsit, de az ink edzés kérdése ilyen szinten, mint genetika.
19/20 anonim válasza:
Azok a beállások ge ci mintha valami cigányt készülnél verni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!