Kb.2 hónapja edzek rendszeresen, de úgy érzem nem bírom tovább. Érdemesebb abbahagyni?
Hát figyelj,nekem van egy tanácsom:fejleszd magad mentálisan!Nekem nagyon sokat segít/segített.
Van,amikor én is fáradt vagyok fizikailag,de tudom,hogy még kell 1-2 ismétlés.Koncentrálok,elképzelem,ahogy kinyomom a súlyt,beleguggolok vagy felhúzom.És sikerül megcsinálnom.Valamikor épp az dönt versenyeken,hogy ki van ott jobban fejben.Van,amikor nem megy valami izomból,hanem az agyad segítségével küzdöd le az akadályokat,esetünkben pedig a súlyt.
Ugyanez a kajánál:nem bírok többet enni,de tudom,hogy még kell egy kicsi a napi bevitelhez.Ilyenkor a fejem segítségével gyűröm le.Ha nem akarod megenni azt a kaját,akkor nem is fog lemenni.
A másik:fokozatosan kell fejlődnöd.Tudod,hogy meg kell egyél pl.450g ch-t,de csak 300-at bírsz.Nem baj,minden nap többet eszel:320,340,360,380,400,420,450.Az edzésnél is az elején átmozgatót végezz,utána meg csinálhatod nagy súllyal.
De az a fontos,hogy te akard!Ha te nem akarod,nekünk sem fog sikerülni téged rávenni,hogy feszegesd a határaidat.Amúgy fogadd meg Cortez tanácsát,nekem is a víz segített.
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!