Kb.2 hónapja edzek rendszeresen, de úgy érzem nem bírom tovább. Érdemesebb abbahagyni?
Szerintem meg ez csak kifogás...
A gyomor max. egy hét alatt kitágul. Addig meg szenvedsz és kész.
A lábad gyenge, de majd megerősödik. Ha meg addig 1-1 lábedzésen rosszul vagy megállsz, pihensz és legközelebb kicsit kisebb súllyal dolgozol. Ha meg kidobod a taccsot hát kidobod.
Embereld meg magad és ne keress kifogásokat.
Ha pedig erre képtelen vagy az csakis az akaraterőd hibája, nem a testalkatodé.
Én ma láttam egy srácot a teremben. Olyan volt, mint a ropi. Volt vagy 180 magas de tuti nem volt több 50 kilónál. De nyomta. Látszott rajta, hogy küzd az üres rúddal a padon de nyomta. Nem rinyált.
Gyomrot tágítani kitűnő a víz. Gyűrj le először napi 5x 0,5litert(egyszerre azt a fél litert), aztán egyre növeld, akár 1-1,2 literig is mehetsz. Egy átlagos gyomor 700ml vizet képes befogadni egyszerre, de tágítható.
És ugye nagyobb gyomorral többet tudsz enni, jó lesz a kajád, így megindulhat a fejlődésed is. Ne add fel, mindig van valami megoldás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!