Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » David Laid natural?

David Laid natural?

Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 17:20
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

cortez:

[link]

gyökér gyerek: a testépitésben a kinézet nem függ össze a tudással, és most nem is a f...szunkat méregetjük, hanem a véleményünket irjuk, ami neked kb nincs

2016. júl. 21. 21:19
 32/49 Cortez70 ***** válasza:
Mi az a danabol? Sosem nyomnám ha cuccolnék sem. De te úgy látom erre vagy rákattanva kis hulye.
2016. júl. 21. 21:19
 33/49 anonim ***** válasza:
Herold, te is, ha úgy világítanál, mint amilyen buta vagy, 20 napkollektorra elég energiát generálnál óránként.. JóIsten. Pont erről pofázok én is, amit te írtál.
2016. júl. 21. 21:20
 34/49 anonim ***** válasza:
én azt értem, csak nem aktuális amit irsz, mert mint ahogy előbb mondtam, nem rakott ki magáról képet senki, hogy "ÉN JOBBAN NÉTEK KI MINT TE, AKKOR NEKEM VAN IGAZAM" csak normálisan beszéglettünk, te meg jöttél a random hülyeségeddel.
2016. júl. 21. 21:23
 35/49 anonim ***** válasza:
Mivel nem hozzád lett címezve, hanem a danaboloshoz, ő kéreget képeket minden 5. kérdés alatt, hogy nyerjen egy kis önigazolást, hogy izmosabb, miközben itt sosem vonta kérdőre senki az izmosságát. Nem a kinézet tesz valakit hozzáértővé, bármi legyen is a téma. :)
2016. júl. 21. 21:26
 36/49 anonim ***** válasza:
Amit Herold tett video linket, azon full vékonynak néz ki, de igaz, hogy az 1 éve volt. Szerintem azóta becuccolt mert több izom van rajta, de kur vara nem egy nagy szám és nemtudom mitől lett ilyen híres.
2016. júl. 21. 21:27
 37/49 anonim ***** válasza:
ez igaz, viszont! általában azok az emberek mondják rá még akár jeff seid-re is, hogy naturál, akik sehogy nem néznek ki, és nem is értenek a sporthoz, mert nincs tapasztalatuk. aki naturálként elér egy jó formát, az vsz azért valamennyire ért a dologhoz.
2016. júl. 21. 21:27
 38/49 anonim ***** válasza:
Ez így van. Én először 5 éve edzettem elsőnek, de mivel nem volt pénzem kajára, se normális terembe bérletre, sőt, időm sem, mert vidéki voltam és a megyeszékhelyre kellett járnom iskolába busszal, így nem tudtam fejlődni, hiába akartam sportolni. Most viszont van keresetem 1 éve és edzek is, igaz, ez az első év nagyon csak a testem kiismerésére szolgált, hiába olvasgattam évekig cikkeket előtte, nem úgy működik a testem feltétlen, mint bárki másé, persze a teljesen alapfunkciókat leszámítva.
2016. júl. 21. 21:31
 39/49 anonim ***** válasza:

ez tipikus olyan sárc, akin pólóba nem is látszik hogy edz, nélküle meg jól néz ki, azaz: száraz, azért kerek is, de nem nagy. ha kiderülne, hogy van benne tesztó, meg stana, nem lepődnék meg, viszont ha kiderülne hogy naturál, akkor sem avatnám istenné. igen, jól néz ki. igen, senkit nem ismerek aki naturál és igy néz ki, viszont bennem van egy kis remény, hogy nem cuccol, elvégre egyáltalán nem nagy.

[link]

[link]

2016. júl. 21. 21:32
 40/49 Cortez70 ***** válasza:
Akkor legyen naturál, leszarom.
2016. júl. 21. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!