Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » David Laid natural?

David Laid natural?

Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 17:20
1 2 3 4 5
 21/49 Cortez70 ***** válasza:
Mégsem néz ki itt senki így, de duma az van.
2016. júl. 21. 21:04
 22/49 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=juIGom4_MQI

én nem akarok megbántani senkit, de én ezt nem mondanám jó formának. ha naturál, akkor jó, de cuccal ennél sokkal jobbat lehet. az igaz, amit cortez ir, de csak a képekre, ahol millió filter meg kedvező kontraszt van... nekem ez nem annyira hú, akkor már inkább Chris Jones, bár ő már tuti nem natty

2016. júl. 21. 21:04
 23/49 Cortez70 ***** válasza:
Akkor filterezzetek magatokról jobb képet. Nem fog menni.
2016. júl. 21. 21:07
 24/49 anonim ***** válasza:
végre egy érdekes téma gyakorin, mindenki csapassa a véleményét! szerintem 3 év alatt, asszem azóta edz a srác, jó genetikával jó kajával jó edzéssel hozható az előző vidis forma.
2016. júl. 21. 21:08
 25/49 Cortez70 ***** válasza:
Mióta edzel herold?
2016. júl. 21. 21:10
 26/49 anonim ***** válasza:

2 éve.

tudom, neked több a tapasztalatod. tudom, innentől már nagyon lassan fogok fejlődni. tudom, a natutálként nem lehet kimondottan jó formát összehozni, tudom, a teremben, aki igy néz ki, 99.9% cuccol

viszont... ha azt a videót nézed, amit linkeltem... nem nagy, annyira nem száraz, nem kerek, és semmi kül a srác, de ezt lehet csak azért mondom, mert egész nap profi kondisokról nézek videót, és már "magas az elvárásom", ferde a testképem

2016. júl. 21. 21:12
 27/49 anonim ***** válasza:
Mindegy itt, hogy ki mit mond, itt csak annak hisznek, aki rak képet magáról, mert annak ér valamit a szava. Csak kár, hogy van ismerős, aki ló kakát sem ért a sporthoz, csak volt pénze megvenni a metát és szépen felkoxolt. Akkor így neki már van szava, ő mondhatja a baromságait. Aki nem néz ki legalább úgy, mint az adott, véleményezett személy, annak nincs szava. Ha pedig valaki nem ért egyet az itteni pár "Jobban nézek ki, mint te öcsi." embernél, annak nem lehet véleménye. Felesleges itt belekezdeni vitázni, mert mindig oda jutunk ki, hogy mindenki hülye, csak tudjuk kik az okosak.
2016. júl. 21. 21:13
 28/49 Cortez70 ***** válasza:
Miért öcsi, van ilyen formád? Senkinek nincs itt, de mindenki szerint naturál a gyerek. Röhej.
2016. júl. 21. 21:15
 29/49 anonim ***** válasza:

Vida Zoltán is izmos, ugye?

amúgy metától senki sem fog jól kinézni

2016. júl. 21. 21:15
 30/49 anonim ***** válasza:
Látod danabolos, erről beszélek. Értelmezni kellene, hogy mit írok, de nem megy.
2016. júl. 21. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!