Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Belefér ez a nap diétásnak még?

Belefér ez a nap diétásnak még?

Figyelt kérdés

1db banán, 1 adag(20g) fehérje, 350g csmell, 2db paradicsom, 1 zöldpaprika, kb 150g jalapeno, 4db tojás, 2 szelet tk kenyér, meg számoljunk bele 15g-nyi plusz zsírt, mert a hús elég olajosra sikeredett, ezen kívül, most lehet hülyének nézni, de vettem egy ilyet, mert megkívántam:

[link]

30g-ba van 20g fehérje.. :D Most merje valaki azt mondani, hogy ez nem fért bele.

Azt hiszem, még ch-val így is kevesebb ment be, mint szokott, 1,3-1,5g között szoktam bevinni a 75kg-os testsúlyomhoz.

Ez nevezhető még diétás napnak, ugye? Nem hiszem, hogy itt nincs kalóriadeficit.

2016. júl. 19. 22:06
 1/7 Cortez70 ***** válasza:
77%
Nem tudjuk, hogy neked mennyinél van deficit, de az sem gond, ha nem minden nap deficites a kalóriamérleg. Több napi átlag számít.
2016. júl. 19. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
olajos magvak? egészséges zsirok? több zöldség? több gyümölcs? rost?
2016. júl. 19. 23:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez a kedvencem mikor Herold jön az olajos magvaival.
2016. júl. 20. 07:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de a testépítő diétába hogy férne már bele a banán, meg a tepertő? Lényegtelen, mennyi a fehérje benne, nem való diétába.

Jó, a banán mondjuk belefér heti 1x.

2016. júl. 20. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert mibajod a banánnal miért ne férne bele? Kárdező ha ennyire retardált vagy, hogy ilyen kérdéseket raksz ki, ne szidj másokat.
2016. júl. 20. 10:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Heroldka ha ennyire retardalt vagy hogy belelatsz dolgokat a kerdesbe akkor miert pofazol?
2016. júl. 20. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Odaírtam a végére, hogy belefér, ne kötekedj, Herold. :)
2016. júl. 20. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!