Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 5kg zsírt szeretnék fogyni?

5kg zsírt szeretnék fogyni?

Figyelt kérdés

Na szóval a helyzet az hogy 160cm 61-62kg vagyok

Makróim :ch:100-160g között mozog

Fehérje :80-150g

Zsír:15-20g

Ennyire juttottam egy 5 hónap alatt 7kg zsír ment le tisztán és izomba nagyon szépen fejlődtem és büszke vagyok magamra:)

Mert nagyon nehéz hogy olyannnal lakok együtt aki mindig úgymond "szemét"kaját és édességet eszik...nos annyit szeretnék tudni hogy a ch -t mennyire kéne csökkentsem hogy legyen eneígiám is, ne legyek" élőhalott"... Rengeteget sportolok tényleg nincs olyan nap amikor legalább egy órát ne sportolnék...kicsit szeretnék szálkásabb lenni és szerintem ez az 5kg is sokat számítana persze zsírból..ajánlanátok valami jó edzést, esteleg reggel éhgyomorra való edzés? Tapasztalatok?

2016. júl. 13. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért fehérjénél a 80 és 150g között van különbség és a zsírból is picit több kéne szerintem. A fáradékonyságon segíthetsz vitaminokkal is. Ch-ból meg találd meg azt az értéket amitől még fogysz de nem vagy annyira fáradt vagy esetleg csinálhatnál "töltős" napokat ahol picit több ch megy.
2016. júl. 13. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Rendben,vitaminokat beiktatom :)

Igazából mindig is féltem ezektől a töltős napoktól, mert úgy voltam vele hogy amit az egyik nap nem viszek be és fogyok akkkor a másik nap szedjem vissza? Nem értem, lehet hogy hülyén gondolom, de nem tudom ez hogy működik..:)

2016. júl. 13. 19:51
 3/6 Cortez70 ***** válasza:
90%
Elég 4-5 naponta tölteni, hogy ne lassuljon az anyagcsere. Nem egy nap alatt híznál vissza. De az még jobb ha hintáztatod a ch-t. Pár napig alacsony, majd közepes, majd magasabb, és így tovább.
2016. júl. 13. 19:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Erről már hallottam.. Konkrét értékeket írnál? Csak példának.
2016. júl. 13. 20:06
 5/6 Cortez70 ***** válasza:
89%
Mondjuk pár napig 50-70g ch, majd 100 körül, utána 130-140, majd megint pár napig alacsony.
2016. júl. 13. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Még a maxokkal is nagyon kevés kalóriát viszel be, ennyire lassú az anyagcseréd vagy mi van?

Az, hogy mennyi ch kell, emberfüggő.

A zsír kevés.

Edzeni úgy kell, mint máskor, csak ha nem vagy kezdő, akkor szálkásításkor ne várj erősödést. Az éhgyomorra edzés kinek jó, kinek nem, magadnak kell kitapasztalnod.

Szerintem nem olyan nehéz nem enni szemét kaját, csak fejben tudatosítanod kell a céljaidat és szempontjaidat. Én általában nem vágyom olyan ételre, ami rossz nekem, a jó ételek is roppant finomak, mégis mit veszíthetek? Nem mondom, hogy rokonnál nem eszem néha sütit, de gyakran nem csinálnám s igazából nem hiányzik, de ha már ott van és finom, megkóstolom, nekem néha belefér. Lehet, hogy időre lesz szükséged, de elég jól bele lehet jönni az életmódváltásba.

2016. júl. 13. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!