Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak szerintem drága sport ez?

Csak szerintem drága sport ez?

Figyelt kérdés
Nem bírom anyagilag a bérletet, kaját, tápkieget, kéne most izületvédő, NO fokozók bejöttek abból is kéne még, fehérje lassan elfogy, kreatin 300g mintha tegnap lett volna. Ezt a sportot nem csóróknak találták ki.
2016. júl. 11. 22:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy kellenek, ami kell tápkieg az a vitamin és max szálkásításkor a bcaa, de anélkül is lehet ugyanúgy szálkásítani
2016. júl. 11. 22:56
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

Attól függ, ki hogyan csinálja. Nagyon komoly szinten vagyonokba kerül, persze.

Nekem szinte semmibe, enni úgyis kell. Az egy dolog, hogy mennyire kezdő vagyok és sosem leszek igazán izmos, akármit is értünk ezalatt, de ha csinálom és izmosodom évekig, az azért nekem valami. Később, ha már nem bébisúlyaim lesznek, s lesz pénzem (mert most durván nincs), lehet, hogy bejön pár extra (nem sok, fehérjét pl. étellel viszek be, nagyon szívesen), de alapfokon csak edzeni kell, pihenni és normálisan enni, de ez utóbbi edzés nélkül is alap.

No igen, egyszer talán majd edzőterembe is megyek. Egy rendesbe, az alkalmanként 50 km, a motorom km költsége nem olyan nagy, de nem a bérlet lesz sok... Persze biciklivel is lehet (ott nagyobb a km költség, de ha használom, csökken), sőt gyalog is...

De relatív is, hogy mi drága. Egyszer egy fotós oldalon mondták, hogy az nem drága hobbi. Antik autókat gyűjteni, az a drága hobbi. S a fotózást is lehet olcsóbban, a házban pl. egyetlen objektív van, ami 300 ezerbe került, sosem voltunk gazdagok.

2016. júl. 11. 22:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Relatív mi drága mi nem :) De ha jobban belegondolsz nem a sport drága, hanem kevés a kereset, kaja nagyjából ugyan ott van, mint külföldön, kajálni csak kell.

3-4 tojásból reggel tojásrántotta + 1-2 szelet TK kenyér

300-400g csirkemell + 200-300g rizs + 100g zab (Nap folyamán, bontva)

Kis túró meg veszel valami jó minőségű fehérjét, abból is mehet 2 kupakkal, abból is van 40-50g fehérjebevitel

Szerintem nem drága, le lehet pontozni, ha valakinek nem tetszik, aki meg ezt a minimumot nem tudja megengedni magának nem nekivaló ez a sport.

Sok embert másodállást vállal és tartja az étrendet, nem panaszkodik, hogy ez az nincs.

Nem kell ide NO fokozó meg minden sz.ar, vegyél kaját, edz keményen és izmosodsz.

2016. júl. 11. 23:10
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

persze egyedi eset vagyok, de étrend mellett több pénzem marad hó végére, mint napom fizuig.

előtte csoki- kóla - szendvics - süti - miafszom kombó ment és az többe került, mint a mostani

most cigit, alkoholt, bulit meg ilyeneket nem kevernék ide.

teremből van olcsó, kiegből nem kell minden szr, étrend meg ha nem megy, akkor lófsz vagy és kész

nemtom mit sportoltál korábban, de ennél kevés olcsóbb van. talán a futás.

2016. júl. 11. 23:43
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

A többi sport azért olcsóbb, mert elfelejtik elmondani, hogy semmilyen sportban nem lesznek eredményeid, ha nem kajálsz rendesen.

Az NO fokozó meg a kreatin aztán rettentő fontosak.

Van ízületvédőm, vitaminom meg fehérjém, hobbiszinten ennél több minek?

2016. júl. 12. 00:02
 16/18 Cortez70 ***** válasza:
94%
HA naturálban csinálod és nem veszel meg minden felesleges szart (pl NO fokozó minek?), akkor nem drága.
2016. júl. 12. 05:27
 17/18 anonim ***** válasza:
93%

Enni akkor is kell ha nem sportolsz, havi 5k a terembérlet. Évente veszek egy tornacipőt 1000 Ft-ért, van egy övem (9k) és egy térdbandázsom (8k) ezeket barátnőmtől kaptam születésnapra. Mi ebben a drága? Ja, hogy minden szart meg kell venni amit a sárga oldalon reklámoznak?

A kérdés inkább legyen ez:

"Csak szerintem drága a butaság?"

2016. júl. 12. 09:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Barátom kevés a tápkieg, kell neked még bcaa glutamin pörgető , Bio tech edzés utáni aminó, edzés közbeni, vitargo meg guggolo cipo, gorilla wear triko
2016. júl. 12. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!