Mennyire parasztok az emberek a konditermekben?
Nekem még soha nem szóltak be, általában csak okoskodni szoktak egymás között, amivel megmagyarázzák egymásnak, hogy én rosszul csinálom, mert *és itt jön valami dogma a testépítő oldalakról, például az, hogy csak 7-et húztam bele a 10 helyett vagy az, hogy szélesen guggolok így aztán könnyebb, így nekik is menne ennyivel...* .
:D
Egyszer volt komolyabb gondom, amikor a tipikus zsírdisznó, kopasz bunkók közül ketten voltak edzeni. Ez a nagyonkeménymaffiózó vagyok nulla IQ-val, közben még az edzéseim fele hangos röhögésből áll típus.
Szóval éppen ott álltak a guggoló keretnél, én meg vállvonogatni akartam, de láttam, hogy ott vannak, úgyhogy vártam. Ők így csináltak néhány negyed húzódkodást, mert nem bírták magukat, aztán elkezdtek merevlábú felhúzáshoz bemelegíteni, majd az egyikük elkezdett gépen guggolni, a másik meg elkezdett mellette T-rudas evezni (wtf?). Ez úgy 5 perc volt, úgyhogy én odamentem és elkezdtem csuklyázni. Addigra meg odajöttek, hogy ők itt guggolni akartak. Mondtam, hogy 5 perce nézem ahogy össze-vissza csinálnak mindent (itt már megjelentek az idegráncok a fejükön :D ), nem tudtam kivenni belőle, hogy ők mit akarnak, de ha várnak 4 percet, akkor jöhetnek is, mert kb ennyi egy 3 sorozatos vállvonogatás.
Erre elkezdtek okoskodni, hogy milyen hardcore-nak érzem magam, meg mi akarok én lenni, valami Vörös Zoli, hogy én ennyire keménynek érzem magam?
Igazából olyan szinten meglepődtem a tahóságuk szintjén, hogy álltam, néztem majd a szövegük felénél elkezdtem inkább a sorozatomat, kvázi levegőnek nézve őket :D
Aztán már trappoltak kifele az öltözőbe... Azóta sem láttam őket :D
Illetve volt még egy eset, amikor egy srác kérdezte a haverját, hogy "miért hord a srác dinnyét a hóna alatt, mintha kétajtós szekrény lenne?"
Mire megszólaltam volna, a haverja már ennyit mondott: "Majd nézd meg mekkora a háta és rájössz". :D
9 év alatt ennyi gondom volt...Amúgy ugyanolyan parasztok, mint az utcán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!