Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi lehet ez? Többi lent!

Mi lehet ez? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 1 hete volt egy olyanom, hogy nagyobb súlyba guggoltam azóta hátúl a derekam tájéka fáj. Amikor lehajolok, vagy ha megemelem a jobb lábamat de amikor ülök akkor is kellemetlen. Nem zsibbad a lábam, és a fájdalom nem megy áát máshova egyhelyben van hátúl a derekam jobb oldalánál. Van egy pont ott ha hozzáérek érzékeny és "fáj" nem nagyon épphogy. Becsípődött valami? Esetleg megerőltettem? nyugogtassatok meg kérlek, hogy nem Sérv! Thai boxon is voltam így, és tudtam csinálni a dolgokat. Rúgni stb.. persze éreztem de nem volt vészes.

2016. júl. 9. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha elmúlik akkor valószínűleg nem sérv, de nem zárható ki. Ha két hét alatt nem múlik el, akkor kezdj el aggódni, addig ne erőltesd.

Okos húzás volt sérülten thai box edzést látogatni, ebből arra következtetek, hogy guggolni sincs eszed.

Vagy rosszul guggoltál, mert nem tudsz normálisan vagy a "nagyobb súly" túl sok volt.

2016. júl. 9. 23:53
 2/5 A kérdező kommentje:
4 eve edzek van eszem gugolni valoban elofordulhat hogy a suly tobb volt es megeroltettem magam de akkor sem kell itt ilyen hangnemben beszelni. Koszontem. Ertelmes valaszt nem kaptam toled.
2016. júl. 10. 00:07
 3/5 anonim ***** válasza:

De, kaptál értelmes választ az elsőtől, és a leb*sz*s is jogosnak tűnik.

Pont, hogy 4 év spotolás után rá kellett volna jönni már, hogy inkább egy hét szünet, hogy tejesen rende jöjj, mint edzés mindenáron, és akkor szenvedhetsz egy hónapig, plusz lehet a sérülés sem javítódik ki megfelelően.

2016. júl. 10. 08:26
 4/5 likebike ***** válasza:

Csak egyetérteni tudok a többiekkel.Lehet jól guggolsz,de úgy látszik,akkora súllyal nem ment szabályosan.Mert ha jól csináltad volna,most nem fájna.Szóval máskor pakolj le pár tárcsát.

A thai box edzést inkább nem is kommentálom,csak annyi,hogy 4 év "tapasztalattal" hallgatnod kellett volna a testedre

2016. júl. 10. 11:03
 5/5 likebike ***** válasza:
Kenegesd sportkrémmel,masszíroztasd és konzultálj egy sportorvossal,nézze meg és utána meglátjátok.
2016. júl. 10. 11:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!