Mit csináljak, hogy ne "nyúljon" a zabkása?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ide való, de szerintem itt sokan fogyasztanak zabkását. Az ízével nem lenne bajom, de mikor kanalazom, valami mindig nyúlik, mint a takony és elmegy tőle az étvágyam. Ez ellen mit lehet csinálni? :D csináltam én tejjel/vízzel, mindkettőnél fennállt ez a dolog.2016. júl. 9. 11:29
1/3 anonim válasza:
Ha kásának csinálod, az ilyen.... Esetleg, ha forró vízben főzöd, és csak félig, talán elkerülheted, de akkor az már nem zabkása.
2/3 anonim válasza:
Ha mikróba teszed fél percre, annyi vízben, hogy éppen ellepje, akkor nem lesz ilyen. Puha lesz, de nem nyúlós.
3/3 Kenzo Tenma válasza:
Igen, a kása ilyen. Legyen hígabb és vízzel csináld, akkor nem lesz ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!